implant dentar fast and fixed

Login

Cursuri de balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Cursuri gratuite

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimatSunt femeie, am 34 de ani, un copil si sunt casatorita. Problema e ca nu am serviciu, mi se pare imposibil sa imi gasesc, si ma simt foarte frustrata de acest lucru si de incapacitatea mea de a produce eu singura macar un leu.

Terapeuti RO 10:19am Jan 15
Mesaj:
Buna ziua. In primul rand cateva date generale despre mine: femeie, 34ani, 1 copil, casatorita, fara serviciu, nivel studii master, singura la parinti.Problema mea principala in acest moment este ca nu am serviciu si mi se pare imposibil sa imi gasesc, ma simt goarte frustrata de acest lucru si de incapacitatea mea de a produce eu singura macar un leu (in trecut am lucrat). Ma simt ca intr-o cusca fara scapare, ovinadaptata la sistem si nu stiu cum sa ies din acest blocaj.
Pe de ala parte daca m- asi angaja nu stiu cum asi mai reusii sa ma adaptez la acel program robotic zilnic si care cel mai probabil nu mi-ar aduce nici o alta satisfactie inafara unei sume de bani castigati de mine; cel msi probsbil nu imi va placea la serviciu – va fi un altfel de cuscam.
Eu au o personalitate mai complexa, desi sunt o pers. realista, am si o latura de visatoare, idealista…- mi-am placea sa-mi castig existenta facand lucruri care imi plac si ma caracterizeaza, si ma pasioneaza, si ma motiveaza si ma satisfac sufleteste ceea ce mi se pare IMPOSIBIL si atunci ma intristez si demotivez in ami gasi un job cand stiu de pe acum ca voi fi foarte nemultumita in interior. Parca ma invart intr-un cerc vicios si nu vad nici o portita de scapare- vesez la o mana salvatoare -un om se intample ceva care sa ma salveze, sa-mi deschida orizonturile . Dati-mi va rog un sfat. Multumesc

Doina Zamfirescu 10:40am Jan 15
Puteti iesi din acest cerc vicios cu ajutorul unui terapeut. Veti descoperi ce activitati va fac placere precum si resursele necesare. Succes!

Botezat-Antonescu Radu Andrei 10:40am Jan 15
un sfat ar fi sa nu mai tot asteptati acea mana salavatoare… sa va mobilizati mai mult ca pana acum. Exista ‘job’ pt oricine! Va recomand sa consultati un psiholog care eventual sa va ghideze in acest sens. Succes!

Diana Nagy 10:50am Jan 15
Un consilier vocational cred ca v-ar ajuta in identificarea job-urilor care circumscriu punctele dumneavoastra forte. Asa cum au spus si colegii mei, fiecare dintre noi putem gasi job-ul potrivit! Mult succes!

Delia Craciun Cormos 4:20pm Jan 15
Va recomand autocunoastere si dezvoltare personala. Acesta e un demers care se poate face oricand, la orice varsta si ne ajuta sa ne definim si sa ne cunoastem resursele de care ne putem folosi in viata. Numai bine!

Cristina Olescu 7:29pm Jan 16
Poate niste cursuri de calificare, bineinteles ce considerati ca vi s-ar potrivi. Sunt activitati pe care le puteti transforma intr-o mica afacere acasa si care sa va puna imaginatia la lucru…make-up, manichiura, croitorie, frizerie…etc Cunosc persoane care scot bani frumosi astfel, bineinteles, trebuie si un dram de talent.

Emanuel Prichici 7:54pm Jan 20
a sta acasa si a avea grija de familie si de copil nu inseamna ca nu ai valoare. valoarea ta se poate cuantifica foarte simplu: cat te-ar costa daca ai angaja pe altcineva sa-ti vada de copil, sa-ti faca curat si sa-ti gateasca. in plus de asta sunt convins ca daca esti eficienta iti poti gasi si cateva ore pe zi in care sa-ti faci un hobby la domiciliu din care in timp sa incepi sa mai si castigi un banut. nu te robotiza daca nu este absolut nevoie. robotizarea e ca si auto-mutilarea: lasa urme adanci. fa ceea ce trebuie sa faci si apoi fa ce-ti face placere. doar asa vei fi fericita.
Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19362 raspunsuri primite pentru 4122 intrebari
Vezi toate intrebarile