consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Sunt insarcinata in 7 luni. Acum o luna ne-am mutat intr-un alt apartament, cu chirie, pentru conditii mai bune. Problema este ca nu pot sa sa ma obisnuiesc cu zona, cu locul…

Mesaj anonim, prin terapeuti.ro/sfatul-terapeutului/:

Buna va rog frumos am nevoie de un sfat de o parere sunt insarcinata in 7 luni acum o luna aproximativ neam mutat intrun alt apartament cu chirie pt conditii mai bune problema este ca nu pot sa sa ma obisnuiesc cu zona cu locul cu faptul ca este asa de departe.ce sa fac? ma simt f singura aici noi locuim in strainatate. nu mi sa mai intamplat niciodata asa ceva. oare sa ma mut il alta parte?nu pot sa mananc nu pot sa dorm noaptea nu mai stiu ce sa fac nu pot sa gatesc nu pot sa fac nimic. sunt intro depresie desi sotul meu este alaturi de mine ma iubeste si ma sprijina neconditionat.va rog astept un sfat o parere.

Cat mai multe plimbari in aer liber. Asa am patit si eu, am plecaf in Franta.. totul mi se parea aiurea, nu stiam pe nimeni, nu stiam limba, etc. Deci imi era foarte greu sa socializez. Cand m-am obisnuit mai bine, am plecat in Germania. Acum sunt in aceeasi situatie. Iesi,plimba-te in parcuri etc. Asa poate iti faci si noi prieteni!
 2
Poti gasi pe internet grupuri de romani in zona unde locuiești. Spre exemplu ,in UK, oamenii se întâlnesc la biblioteci pentru un ceai ,o prajitura.Exista multe asociații care te pot ajuta cu informații sau cu ajutor de specialitate .
 2


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile