consiliere psihologica gratuita

Login

Cursuri de psihologie | NLP | Consiliere | Dezvoltare personală

Cursuri gratuite

Cursuri de balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

La inceput m-a captivat locul de munca, dar acum ma simt plictisita. Lucrez de dimineata pana seara si nu mai am timp sa investesc in ”creierul meu”, sa invat lucruri noi, sa fac diverse cursuri. Tot timpul sunt plictisita de viata si posomorata.

Mesaj anonim, prin secțiunea Psihoterapie online 

Răspunsuri prin intermediul grupului Întreabă un psiholog sau psihoterapeut online
Anabelle, 23 de ani.
Anul trecut am terminat școala de as. Medicali și lucrez de atunci pana acum în domeniul privat. La început m-a captivat locul de munca, dar acum ma simt plictisita. Șefii sunt super, colegii nu ma încântă foarte mult. Simt nevoia sa lucrez la stat și sa fac o alta facultate în paralel. Este normal ca la 23 de ani sa fiu asa plictisita și nemulțumită de condiția mea? Îmi doresc foarte mult sa ajung undeva sus, sa ajung în spital și sa am am un job paralel. Aici lucrez toată săptămâna de dimineata pana seara și nu mai am timp sa investesc în ” creierul meu”, în sensul în care sa învăț lucruri noi, sa fac diverse cursuri.
Tot timpul sunt plictisita de viata și posomorâta. Se vede acest lucru..
 • Botezat-Antonescu Radu
  Botezat-Antonescu Radu chiar te rog sa te dezvolti asa cum iti doresti. Este foarte tanara si mai poti face chiar si 2 facultati :). Este dreptul si datoria ta fata de tine sa te dezvolti cat iti doresti! Succes!
 • Suciu Lucretia
  Suciu Lucretia Este normal ca la 23 de ani sa-ti doresti sa te dezvolti. Insa aceasta nemultumire din viata ta sa nu fie dezvoltata pe un fond de distimie. (Fiindca numesti aici cateva simptome.) Daca aceasta stare dureaza de mai bine de 2 ani, ar fi de dorit sa cauti un psiholog din zona ta care sa te ajute cu putina consiliere/psihoterapie. Rezultatele tratamentului psihologic vor avea un impact pozitiv asupra vietii tale in general, chiar daca nu prezinti distimie. Succes!
 • Cristina Cojocaru
  Cristina Cojocaru Da, când funcționezi sub potențial e normală plictiseala. Nu vei găsi validare prea des în jur pentru ce simți să faci pentru că mulți din jur trăiesc sub potențial ori au renunțat de mult timp să mai creadă în el. Călătorie frumoasă înainte!
 • Marian Georgescu
  Marian Georgescu Exista posibilitatea sa simti ca ai un potential mult mai mare fata de ceea ce faci in prezent. Poate si faptul ca lucrezi de dimineata pina seara te-a dus in aceasta stare.Tu spui ca nu ai mai reusit sa te hranesti cu informatie de dezvoltare in domeniile care te intereseaza. Intreaba-te: Ce iti doresti cu adevarat de la viata? Cum te vezi peste cinci ani? Recomand psihoterapie integrativa. Raspunsurile sunt totdeauna in tine.


Lasa un comentariu

Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19371 raspunsuri primite pentru 4124 intrebari | Vezi toate intrebarile
implant dentar fast and fixed