consiliere psihologica gratuita

Login

Cursuri de psihologie | NLP | Consiliere | Dezvoltare personală

Cursuri de balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

De ce visez mereu locurile in care mi-am petrecut copilaria? Simt ca sunt blocata undeva… Nu am avut o copilarie frumoasa, mama fiind o persoana dura, am avut parte intotdeauna de respingere din partea ei… nu am fost un copil dorit, iar asta mi se spunea foarte des.

Mesaj anonim de pe Terapeuti.ro:
Buna ziua, am 26 de ani si am niste nelamuriri…de ce se intampla mereu sa visez locurile in care mi-am petrecut copilaria? Tot ce este vechi, simt mirosuri ce-mi aduc aminte de copilarie, simt ca sunt blocata undeva…precizez ca nu am avut o copilarie destul de frumoasa, mama fiind o persoana dura, am avut parte intodeauna de o respingere din partea ei si o lipsa mare de afectiune….nu am fost un copil dorit iar asta mi se spunea foarte des..
Nicio o relatie nu functioneaza si atunci cand cunosc o persoana simt nevoia sa devin prea protectoare, posesiva si dependenta.

Botezat-Antonescu Radu Andrei

ma gandesc ca aceasta regresie se face din cauza ca in acest moment treceti printr-o perioada care va aduce aminte de acele vremuri din copilarie. Ce va recomand este sa va faceti timp sa discutati mai pe larg cu un psihoterapeut despre aceste trairi. Succes!
 2

Mihaela Munteanu

Cautati cu incredere un psihoterapeut in orasul dumneavoastra!

Daniela-Monica Guzu

Partea subconstienta din dvs cere o anumita vindecare. Acum ca sunteti adult puteti integra evenimentele din copilarie intr-un mod diferit. Procesul de vindecare este unul foarte important. Va recomand sa vizitati un psihoterapeut care va poate sustine si ghida in tot acest proces. Mult SUCEES!!


S-ar putea să te intereseze și:

Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19371 raspunsuri primite pentru 4124 intrebari | Vezi toate intrebarile
implant dentar fast and fixed