Login

Cursuri de balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Cursuri gratuite

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimatDe ce visez mereu locurile in care mi-am petrecut copilaria? Simt ca sunt blocata undeva… Nu am avut o copilarie frumoasa, mama fiind o persoana dura, am avut parte intotdeauna de respingere din partea ei… nu am fost un copil dorit, iar asta mi se spunea foarte des.

Mesaj anonim de pe Terapeuti.ro:
Buna ziua, am 26 de ani si am niste nelamuriri…de ce se intampla mereu sa visez locurile in care mi-am petrecut copilaria? Tot ce este vechi, simt mirosuri ce-mi aduc aminte de copilarie, simt ca sunt blocata undeva…precizez ca nu am avut o copilarie destul de frumoasa, mama fiind o persoana dura, am avut parte intodeauna de o respingere din partea ei si o lipsa mare de afectiune….nu am fost un copil dorit iar asta mi se spunea foarte des..
Nicio o relatie nu functioneaza si atunci cand cunosc o persoana simt nevoia sa devin prea protectoare, posesiva si dependenta.

Botezat-Antonescu Radu Andrei

ma gandesc ca aceasta regresie se face din cauza ca in acest moment treceti printr-o perioada care va aduce aminte de acele vremuri din copilarie. Ce va recomand este sa va faceti timp sa discutati mai pe larg cu un psihoterapeut despre aceste trairi. Succes!
 2

Mihaela Munteanu

Cautati cu incredere un psihoterapeut in orasul dumneavoastra!

Daniela-Monica Guzu

Partea subconstienta din dvs cere o anumita vindecare. Acum ca sunteti adult puteti integra evenimentele din copilarie intr-un mod diferit. Procesul de vindecare este unul foarte important. Va recomand sa vizitati un psihoterapeut care va poate sustine si ghida in tot acest proces. Mult SUCEES!!
Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19362 raspunsuri primite pentru 4122 intrebari
Vezi toate intrebarile


implant dentar fast and fixed