consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Am suferit foarte mult in copilarie, avand un tata alcoolic si extrem de violent care ne lovea pe mama si pe noi (4 fete eram), iar mama parca se razbuna in special pe mine, pentru ca eram cea mai mare, dar o luam si de la tata, pentru ca interveneam cand o lovea pe mama. La 18 am fugit de acasa, abandonand si liceul, crezand ca imi gasesc fericirea in bratele unui baiat, dar m-am inselat amarnic!

Terapeuti.ro 9:10am Apr 18
Mesaj anonim de pe www.terapeuti.ro:

Am suferit foarte mult in copilarie, avand un tata alcoolic si extrem de violent care ne lovea pe mama si pe noi(4 fete eram), iar Mama parca se razbuna in special pe mine pt ca eram cea mai mare, dar o luam si de la tata pt ca interveneam cand o lovea pe mama. La 18 am fugit de acasa, abandonand si liceul, crezand ca imi gasesc fericirea in bratele unui baiat, dar m-am inselat amarnic! S-a dovedit a fi o copie a tatei, ba pe deasupra am ramas insarcinata cu el. Acum am 21 de ani iar fetita aproape 2 ani. As vrea sa plec, dar sa ma intorc la parinti nici nu poate fi vorba! Nu stiu ce sa fac, cand incerc sa discut cu el, spune ca nu asculta de o femeie; nici nu vrea sa se implice in relatia cu fiica, nu o ia in brate, nu vrea sa cumpere necesarul in casa. In schimb bea si fumeaza. Am devenit asa de speriata incat stau cu frica atunci cand vine si cand il vad imi vine sa fug si sa nu ma mai intorc. Credeti ca ma puteti ajuta?


Tiberiu Seeberger 9:12am Apr 18
Bună ziua. Dumneavoastră repetati un tipar de relație pe care l ați avut cu tatăl dumneavoastră. Puteti schimba acest lucru și vă putem ajuta prin terapie.
Cu stimă, Psih. Tiberiu Seeberger

Psiholog Monica Enescu 9:26am Apr 18
Te sfatuiesc pentru binele tau si al fetitei sa pleci de langa el. Poti apela la ong-uri care se ocupa cu ajutorarea mamelor singure si exista chiar si centre maternale care ofera cazare pentru 3 sau 6 luni. Esti tanara si ai toata viata inainte sa ti-o traiesti alaturi de cineva care te apreciaza si te sustine, te incurajez sa contactezi un ong sau centru pentru a primi mai multe informatii si a gasi cea mai buna solutie.

Ana Maria 10:31am Apr 18
Intai te duci la un ong apoi la politie… ia.ti inima in dinti si fa.i reclamatie. Ti.o spune cineva care a trecut prin situatia asta

Alexandra Rusu 10:37am Apr 18
Esti tanara mami…ia copilul si pleaca..va fi greu la inceput..dar cand simti ca pici uita-te la minunatia ta mica si lupta in continuare..pentru ea…meritati mai mult si mai bun de atat…curaj…

Neagu Carmen 12:25pm Apr 18
Singura otiune e sa pleci, nu vrei ca fiica ta sa treaca prin acelasi lucru ca si tine, ofera-i o viata fara violenta, ong este o optiune mai buna decat acasa.

Carmen Mariana Demi 2:17pm Apr 18
D-na Terapeuti.ro, puteti sa ii recomandati tinerei care v-a trimis mesajul anonim sa sune aici: https://www.womensaid.ie/ro/nationalfreepho4.html. Apelul este gratuit si ei pot oferi si asistenta juridica in cazul divortului sau in alte situatii juridice in care sunt implicate femeile abuzate sau aflate in pericol. Apoi sau in paralel, sa contacteze un ONG de profil. Daca este din Bucuresti, poate sa intrebe si la cea mai apropiata biserica de un centru in care se poate muta (gratuit) impreuna cu fetita, centre care le ofera protectie, cazare, masa si asistenta, uneori si consiliere. Si daca nu este din Bucuresti, poate intreba la bisericile din localitate, deoarece acestia au informatii despre centrele de asistenta pentru femei. Adresele centrelor nu sunt publice si nu se fac publice din motive de securitate a femeilor aflate acolo.

Agnes Remalia D 4:26pm Apr 18
In functie de orarul in care esti mai pot contacta: Pentru Ploiesti http://compassion-and-care.ro/?page_id=8

Agnes Remalia D 4:28pm Apr 18
Pentru Bucuresti http://touchedromania.org/contact/

Agnes Remalia D 4:29pm Apr 18
Tot pentru Bucuresti pe cei de la Sensiblue http://www.fundatiasensiblu.ro/contact/

Agnes Remalia D 4:32pm Apr 18
Daca ai nevoie de alt oras imi poti scrie in privat si incerc sa vad ce ai in zona. Poti transmite un alt mesaj pentru administrator cu orasul daca nu vrei sa scrii in privat si administratorul grupului o sa scrie pentru tine orasul. O parte din aceste centre ofera inclusiv gazduire pentru o perioada, te ajuta sa-ti reorganizezi viata in ansambru, ofera consiliere, indruamare juridica. Exista speranta!

Dana Para 7:19pm Apr 18
Exista la Protectia copilului – DGASPC , centru de urgenta unde poate sa stea pe o perioada de 6 luni pana la 1 an mama cu copilul. Pot sa te ajut cu hainute, incaltaminte.


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19366 raspunsuri primite pentru 4124 intrebari | Vezi toate intrebarile
Implant fast & fixed Dental Premier