consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Am 17 ani si nu am avut o copilarie tocmai roz. Mama bea foarte mult, tata a plecat cu o femeie mai tanara, am ajuns sa consum droguri si alcool, am renuntat la scoala si acum stau cu un baiat pe care l-am cunoscut cand unul din fostii iubiti ma trimisese la “produs” oarecum. El m-a crescut, sa zicem asa, dar nu prea ma simt fericita si plang zilnic.

Terapeuti.ro 7:03am Jun 3
Mesaj anonim de pe www.terapeuti.ro:

Buna ,eu am 17 ani si as avea nevoie de niste sfaturi urgent. Nu ma simt bine ma simt singura plang zilnic si simt ca nimeni nu ma intelege … Eu nu am avut o copilarie tocmai roz .. Mama bea foarte mult tata a divortat si a fugit cu o femee mai tanara acum 6 ani si mai am si o surioara de 6 ani jumate . acum un an gustand viata de liceu sa zic asa mai bine am inceput sa ma antutez cu tot felul de persoane si am ajuns la consum de droguri si alcol … De 9 luni stau cu un baiat (mentionez de un an nu mai stau acasa la mama ) locuim impreuna de atunci inaintr sa il cunosc intrasem foarte urat unul din fostii prieteni (iubiti) ma trimisesw la "produs" oarecu . De cand il stiu pe actualul iubit el mia dat sa manand el mia cumparat de imbracat de un an el ma crescut sa zicem asa dar nu prea ma simt fericita plang zilnic … Ma simt singura simt xa viitorul meu e ruinat numai stiu de mine plang non stop si ma gandesc la soarta mea ( am uitatt sa mentionez ca mam lasat de scoala
) … Va rog frumos ajutati-ma cu un sfat ma simt foarte rau in interior numi mai vad rostul in viata …


Botezat-Antonescu Radu 7:26am Jun 3
din ce ai scris reiese ca esti in depresie, pt care ar fi bine sa ceri ajutor de specialitate (psiholog/psihiatru). Singura problema este ca esti minora si este nevoie de acordul parintilor. Vorbeste cu prietenul tau… vorbeste cu un membru al familie (daca exista) pt sustinere. Cateva sfaturi pe net nu iti sunt suficiente. Viata ta a fost si este una grea, cu multe evenimente care si-au lasat amprenta asupra ta si ar fi bine sa nu le tratezi cu usurinta. Se poate, succes!

Cristina Anghel 7:35am Jun 3
Toti avem un rost, acela pe care ni-l facem. Incearca sa urmezi sfatul colegului meu si sa primesti ajutor. O sa iti fie mult mai la indemana sa iti gasesti sensul tau si linistea ta sufleteasca. Ai grija de tine!

Carmen Simona Sbarna 5:41pm Jun 6
Se pare ca stilul actual de viata nu mai corespunde dorintelor si astaptarilor tale pentru viitor. Cu totii ne schimbam si ne dorim mai mult de la viata si de la noi. Este posibil sa te fi maturizat deja si sa-ti doresti un stil de viata superior. Indrazneste sa speri si sa lupti pentru visele tale.


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile