consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Am 15 ani si sufar de o depresie severa cu tentativa de suicid insa parintii mei nu stiu asta. Nu am o familie in adevaratul sens al cuvantului, pentru ca am fost abandonata de mama si locuiesc doar cu tata si mama acestuia. El este mereu plecat, iar mama lui este foarte rea cu mine.

Terapeuti.ro 8:26am Oct 26
Mesaj anonim de pe www.terapeuti.ro:

Salut. Eu ma numesc Anca si am 15 ani sunt din Timisoara
si am dorit sa apelez la acest site pentru ca in realitate
sufar de o depresie severa cu tentativa de suicid insa
parinti mei nu stiu asta iar acest lucru este ascuns de mult mult timp. Eu,pot spune ca nu am o familie in
adevaratul sens al cuvantului, am fost abandonata de mama si locuiesc doar cu tata si mama acestuia. El este mereu plecat iar mama lui este foarte rea cu mine
ma inchuie in casa, ma jigneste si deseori ameninta cu bataia sau lasatu in strada daca nu fac ce spune.Prieteni nu am decat 2 fete care sunt impreuna iar eu ma simt cam in plus printre ele si de vorbit nu le-am vazut niciodata doar pe facebook vorbesc cu ele. Ma simt atat de singura si nefolositoare pe lume. Ce as putea face ajutor !


Tiberiu See 8:28am Oct 26
Bună ziua. Ați încercat să vorbiți vreodată cu tatăl dumneavoastră despre acest lucru, despre nevoile de afectivitate ale dumneavoastră?

Botezat-Antonescu Radu 8:32am Oct 26
imi pare rau ca trebuie sa treci prin asemenea suferinta! Incearca sa discuti cu diriginele tau, sau cu un profesor de care esti mai apropiata, ideal ar fi insa psihologul scolii. Daca vrei sa schimbi ceva la ce traiesti primul lucru este sa iesi din aceasta izolare. Curaj!

Lia Oltean 8:38am Oct 26
Îmi imaginez ca Îți este greu, fiind singura și neavand pe cine sa te bazezi. Subscriu recomandărilor colegilor – cere sprijin, din partea tatălui și a celor din instituția în care înveți. Lucrurile par negre acum, dar cu siguranță le putem face mai puțin dureroase.


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile