consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Nu suport să îmi las logodnicul nici pana la magazin uneori. Mă supăr dacă întârzie 10 minute. Am ajuns sa ii cer sa nu mai meargă la muncă.

Terapeuti.ro 10:29am Apr 13
Mesaj anonim de pe www.terapeuti.ro:

Pentru a ajunge la problema trebuie să va spun că am fost crescută de bunici, nu am avut tată și mama a locuit cu mine până la 5 ani după doar mă vizita pentru că s-a recăsătorit. Am avut probleme in copilărie din cauza asta, dar am crezut ca am trecut peste. In prezent am o relatie foarte buna cu mama si tatăl meu vitreg. Locuiesc tot la bunici, dar si cu logodnicul meu si copilul nostru de 3 luni. Totul e frumos in afara faptului că bunica mea nu îmi suporta logodnicul si uneori am stări depresive, foarte rar, când pur si simplu nu pot sta cu copilul, dacă trebuie să stau cu el ma chinui sa il adorm cât mai repede. De obicei în zilele când nu merg la facultate (am 20 de ani). Problema mea este că nu suport să îmi las logodnicul nici pana la magazin uneori. Mă supăr dacă întârzie 10 minute. Am ajuns sa ii cer sa nu mai meargă la muncă pentru că eu câștig suficienți bani pentru traiul zilnic. Mă gândesc serios să îmi deschid o afacere numai sa nu il las sa meargă la muncă. Mă supăr dacă vrea să meargă fără mine să își viziteze părinții. Cred că problema e din cauza ca am fost abandonată când eram mică. Ce pot face sa depășesc asta?


Botezat-Antonescu Radu 11:12am Apr 13
este un moment dificil pt o familie noua… mergeti macar cateva sedinte la o consiliere de cuplu. Se poate, succes!

Tiberiu Seeberger 12:08pm Apr 13
Nu este neapărat să fie din cauza faptului că ați fost abandonată, poate este un act de gelozie sau de control, dar vi se pare o idee bună să îi luați sursa de venit a lui și să îl faceți dependent de dumneavoastră?
Cu stimă, psih. Tiberiu Seeberger

Marilena Popa 12:33pm Apr 13
Perioada post partum este una foarte solicitanta pentru mame si pentru cuplu, atunci ies toate vulnerabilitatile la suprafata si se acutizeaza. Mergeti cu incredere la psihoterapie, va poate ajuta foarte mult, mai ales in aceasta perioada foarte solicitanta.

Agota Toth 1:30pm Apr 13
Inteleg ca sunteti intr-o perioada supra solicitata ( facultate, copil, job) ceea ce va genereaza stari de nesiguranta. Apelati cu incredere la psihoterapie online.


S-ar putea să te intereseze și:

Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19371 raspunsuri primite pentru 4124 intrebari | Vezi toate intrebarile
implant dentar fast and fixed