consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Am 25 de ani, iar tatal meu s-a sinucis: era alcoolic si ne teroriza pe mine si restul familiei cu scandaluri. Am eu o problema daca ii impun iubitului meu ca daca vrea sa ramanem impreuna sa nu se mai imbete? Mai bea la ocazii si cateodata se mai imbata…

Terapeuti.ro 7:51am Feb 18
Mesaj anonim de pe www.terapeuti.ro:

Buna ziua.Numele meu este Laura si am 25 de ani.La varsta de 19 ani tatal meu s-a sinucis,era alcoolic si ne teroriza pe mine si restul familiei cu scandaluri.Framantarea mea este urmatoarea: iubitul meu imi stie situatia si ma intelege,el nu este un bautor inrait dar mai bea la ocazii si cateodata se mai imbata.chiar daca nu face scandal eu urasc ca iubitul meu sa fie in stare de ebrietate.in concluzie urasc ca viitorul meu sot sa se imbete.nu i-am cerut sa nu bea ci doar sa stie cand sa se opreasca ca sa nu se imbete.el spune ca nu intelege de ce sunt asa de incapatanata cu treaba asta,si spune ca am o problema . Intrebarea mea este,am eu o problema daca nu sunt de acord si daca ii impun logodnicului meu ca daca vrea sa ramanem impreuna ,sa nu se mai imbete?


Cristina Anghel 9:08am Feb 18
Dvs. puteti impune orice, oricui. Asta nu inseamna ca va avea si efect. Probabil, ca la nivel inconstient incercati sa va salvati tatal. De ce nu va alegeti un partener care sa nu bea, ci vreti sa-l schimbati pe cel care o face? Intelegeti? Ca sa va raspund la intrebare. Nu incercati sa-i impuneti nimic. Ori il acceptati asa cum este, ori cautati alt partener. Succes!

Lia Oltean 9:12am Feb 18
Uneori, ne punem în aceleași situații mereu și mereu, în care ne activam temerile. Poate e și cazul tău. Puteti găsi o varianta de mijloc dacă și el vrea, dar poate ca ar merita sa investighezi situația mai în amănunt cu un psihoterapeut.

Botezat-Antonescu Radu 9:25am Feb 18
inainte de a lua o decizie… incearca sa mergi cu el la cateva sedinte de consiliere ‘premaritala’ (adica de cuplu) unde sa lamuriti lucrurile. Curaj! ;)

Clau Anki 10:56am Feb 18
Daca-i impui, s-ar putea sa obtii exact efectul invers…


S-ar putea să te intereseze și:

Lasa un comentariu

Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile