implant dentar fast and fixed

Login

Cursuri de balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Cursuri gratuite

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat



Mama unui prieten a disparut acum trei nopti. Are Alzheimer si 63 de ani…

Terapeuti RO 11:29am Jan 24
Mesaj:
Mama unui prieten a disparut acum trei nopti. Are alzhaimer, 63ani, a plecat de acasa. S a anuntat politia, dar o cautam si noi. Puteti spune cum ar gandi si pe unde sa o mai cautam, incercam sa intelegem cum ar gandi ea ca logica noastra nu da rezultate.

Adrian Isacianu 1:08pm Jan 24
Prin ce zona stati?

Ioana Despina Camino 1:13pm Jan 24
Am avut bunica cu Alzeimer, noroc ca a vazut-o un vecin in fata blocului in miez de vara cu caciula si pijamale si a oprit-o. Ei se pot rataci foarte usor pt ca nu mai recunosc deloc locurile. Pe de alta parte, cei cu aceasta boala uita evenimentele recente insa au o memorie foarte buna in ceea ce priveste trecutul si sunt f legati de locuri din trecut. Bunica mea de exemplu voia sa plece la gara sa se duca fie la ea la Tg Mures (cu toate ca ii vandusem casa si o luasem la noi la Bucuresti pt ca nu se mai descurca deloc singura, uita sa isi faca focul, uita sa manance), fie la Bilbor, la niste neamuri de-ale ei (pe care nu le mai vazuse si cu care nu mai vorbise de cateva zeci de ani si care cel mai probabil murisera). Anunta politia pana una-alta…in rest, e greu de zis, pt ca orientarea unui bolnav de Alzeimer e subrezita, insa poate te ajuta informatia asta, legata de atasamentul fata de locuri si persoane din trecut. Succes si sper sa fie bine!

Prcsina Dorina 2:39pm Jan 24
intuitia D-voastra este cea mai importanta;,din povestile dinsei amintiti-va cele mai des pomenite,cautati-o unde( subconstientul depozitar considera, ca ar fi fost cel mai fericita),si o duce involuntar,inconstient.Asa cred.
Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19362 raspunsuri primite pentru 4122 intrebari
Vezi toate intrebarile