consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Mama mea are dementa si ia, ca tratament, ketilept, aspirina, piracetam, convulex, bromazepam si sermion, dar starea ei s-a agravat.

Terapeuti RO 8:31am Sep 10
Mesaj:
Buna ziua!Mama mea are dementa.De 6 luni i se administreaza ketilept, aspirina, piracetam,convulex,bromazepam si sermion. Este acest tratament corect? Mentionez faptul ca starea ei s-a agravat.Astept un raspuns. Va multumesc!

Botezat-Antonescu Radu Andrei 8:34am Sep 10
ce varsta are? ce fel de dementa este? ce au spus neurologul si psihiatrul?

Remus Sandu 11:08am Sep 11
Nu sunt medic, dar am câteva idei care v-ar putea ajuta. Nu aţi specificat ce tip de demenţă, dar la ora actuală s-au descoperit şi alte remedii forte eficiente (vă pot oferi referinţe şi în engleză dacă vorbiţi). De ex. curcumina are o mulţime de beneficii, însă ideea principală pentru demenţa de tip Alzheimer este ca regenerează neuronii din hipocampus, reversibilizând boala chiar şi cu 50%. Mai multe informaţii aici. http://tinyurl.com/nwssl33 Este necesar ceva cu absorbţie îmbunătăţită. http://www.nowfoods.com/CurcuBrain-400-mg-50-Veg-Capsules.htmApoi Astaxantinul are iar un efect remarcabil pentru demenţă. Memorie şi uzura creierului în general.
http://www.suplimente.ro/blog/2011/05/astaxantina-antioxidant-natural/ Sigur că mai sunt şi suplimentele clasice, vitamina E (forma gama asociată cu susan), D, C (forma naturală), complexul de vitamine B etc.

Obligatoriu trebuie avută în vedere dieta: http://wp.me/p48646-1nJ
“Intervenţia dietetică simplă, către mai puţin carbohidraţi super-procesaţi şi relativ mai multe grăsimi şi colesterol, este cel mai probabil o măsura protectoare împotriva maladiei Alzheimer.”

Nu în ultimul rând, cuprul este una din cauzele care în ziua de azi contribuie cel puţin în parte pentru îmbătrânirea creierului şi în ultimă instanţă senilitate. Ar trebui să facă nişte analize pentru metale grele http://wp.me/p48646-3SG


Mar Dum 7:49pm Sep 12
Nu sunt specialist insa din cate stiu este o boala degenerativa a creierului iar mersul obisnuit este spre agravare din pacate….


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile