consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

As dori sa stiu care terapie este cea mai eficace pentru coxartroza la o persoana de 68 ani, avand si diabet tip 2.

Terapeuti RO 9:43am Sep 11
Mesaj d-na Maria Florea: As dori sa stiu care terapie este cea mai
eficace pentru coxactroza la o persoana de 68 ani avand si diabet tip 2.
Maria Florea

Ady Rose 9:49am Sep 11
recuperare medicala , gimnastica medicala , masaj , eventual electroterapie daca nu s-a intervenit chirurgical asupra soldului petru protezare .

Vlady Popa 10:12am Sep 11
Un kinetoterapeut cu experiență în cazuri reumatice, vă poate ajuta să treceți frumos peste problemă cu partea de gimnastică medicală pentru a redobândi funcția șoldului și să scăpați de simptomele neplăcute. Dar trebuie mers la un ortoped(dacă nu ați mers deja) înainte să stabilească ce se întâmplă în interiorul articulației, structural.
Spor la muncă!

Gina Ciuca 12:54pm Sep 11
multumesc si eu pentru sfat

Remus Sandu 1:07pm Sep 11
Un rol major l-ar avea şi fenomenul dăunător al glicării avansate rezultat chiar din evoluţia diabetului, dar poate şi prin aportul exogen de fructoză (sirop pentru îndulcire) sau carne arsă, pâine (eventual prăjită) etc. Dacă aş fi în locul dvs aş încerca mai întâi un control mai bun al diabetului, cei care încearcă restricţie calorică şi evită asocierea cantităţilor comparabile de carbo-grăsimi, carbo-proteine prin reducerea aportului de carbohidraţi, pot chiar vindeca diabetul dacă intervin într-o fază de început. Suplimente pentru diabet: acid alfa lipoic, capsule de castravete amar. Şi pentru ambele afecţiuni vă recomand curcumină cu absorbţie îmbunătăţită, plus ce mai scrie în articolul de aici http://www.cristianmargarit.ro/2007/12/sanatate/calde-si-umede

Remus Sandu 1:10pm Sep 11
De mare ajutor ar fi probioticele, enzimele, omega 3 şi vitamina E gama cu susan https://www.facebook.com/groups/alimentatiaveganafarafoc/permalink/10151583899618600/


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19346 raspunsuri primite pentru 4124 intrebari | Vezi toate intrebarile
Implant fast & fixed Dental Premier