consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Sunt intr-o relatie de 3 ani si de curand am surprins o conversatie a iubitului meu cu un prieten si coleg de munca de al lui. Acel prieten il intreba daca si-ar lasa prietena pentru o colega de munca, la care iubitul meu i-a raspuns ca pentru o tura da, cine nu si-ar dori acea colega?

Terapeuti.ro 3:56am Oct 21
Mesaj anonim de pe www.terapeuti.ro:Buna, sunt intr-o relatie de 3 ani si de curand am surprins o conversatie a iubitului meu cu un prieten si coleg de munca de al lui. Acel prieten il intreba daca si-ar lasa prietena pentru o colega de munca, la care iubitul meu i-a raspuns ca pentru o tura da, cine nu si-ar dori acea colega.
Curiozitatea mea este daca toti barbatii faca asta, daca toti se gandesc cum ar fi sa aibe o alta femeie, sau daca e doar din cauza imaturitatii si e doar o chestie de baieti care sa-i faca sa arate “smecheri”.
Multumesc anticipat!


Elena Tudor 3:59am Oct 21
De cele mai multe ori e ochestie de imaturitate din partea lor, de teama ca daca recunoaste adevarul- acela ca,spre exemplu nu-l intereseaza colega pentru ca-si iubeste prietena/sotia – ar fi subiectul glumelor lcolegilor

Botezat-Antonescu Radu 6:23am Oct 21
de cele mai multe ori este doar o problema de ‘postura macho’, postura care are o baza organica (masculul este programat genetic sa aiba mai multe partenere dpdv sexual pt binele speciei) insa suntem totusi oameni si ne putem controla aceste impulsuri.

Soare Fericire 12:13pm Oct 21
Este clar ca imaginatia fiecaruia dintre noi, nu ne-o poate interzice nimeni. asa cum nici amintirile, atat timp cat nu ne afecteaza prezentul si le pastram doar ca o istorie a vietii noastre de dinainte de relatia prezenta, Femeia din cuplu este cea care poate sa faca un barbat sa se simta liber si in acelasi timp libertatea lui sa fie liberul arbitru de a nu isi dori cautarea de placeri sexuale in afara relatiei. Nu este vorba de iubirea ta catre el, nici a lui catre tine, ci este vorba de iubirea voastra. Adica, referitor la relatia de cuplu, suntem liberi sa facem orice, atat timp cat avem grija sa facem lucruri prin care sa pastram IUBIREA NOASTRA, si tot odata sa nu facem lucruri care ar putea sa strice iubirea Noastra. Este ceea ce partenerul are nevoie sa i se aminteasca uneori, sau sa-si aminteasca. Mi se pare fireasca afirmatia lui, este vorba de sinceritate, a spus ca doar pentru “o tura” :) Sti vorba aceea Vrabia malai viseaza ! :) ) Poate si tu ai admiratorii tai la servici care pot acea un vis cu tine, si cu siguranta ca nici nu ii bagi in seama. Asa ca, nu iti face probleme. Sunt chestii firesti !


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile