Login

Cursuri de balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Cursuri gratuite

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimatIn urma cu 1 an iubitul meu a renuntat la locul de munca din cauza sefului sau. Dar a inceput sa isi caute de munca abia recent si nu e de acord sa lucreze “pe bani putini”, pentru ca a terminat o facultate. In ultimul an am lucrat doar eu si am asigurat plata chiriei, utilitatilor etc., facand si masterul in acelasi timp.

Terapeuti.ro 7:03am Jul 8
Mesaj anonim, prin www.terapeuti.ro:Eu(23) si iubitul meu(28) suntem impreuna de 2 ani. In urma cu aprox 1 an el a renuntat la locul de munca din cauza sefului sau si pretentiilor exagerate ale acestuia. Ideea este ca el a inceput sa iti caute de munca abia recent (acum 2-3 sapt;desi am discutat cu el de cateva ori sa se mobilizeze) insa nu e de acord sa lucreze “pe bani putini” pentru ca a terminat o facultate. In ultimul an de zile eu am lucrat si am asigurat plata chiriei, utilitatilor etc. si am facut si facultate (master) in acelasi timp.
Imi este foarte greu sa mai fac fata stresului si chiar simt nevoia sa imi reincarc bateriile, mai precis sa fac lucrurile pe care le faceam odata si acum nu mai am cand (sa ies la o plimbare, sa citesc o carte etc.)

Am discutat cu el recent si am incercat sa ii explic ca si eu am nevoie sa imi fie oferita o perioada de liniste si ragaz din punct de vedere financiar asa cum eu i-am oferit pana acum. El mi-a spus ca nu intelege de ce discut cu el subiectul asta daca vad ca isi cauta de munca si ca merge la interviuri.
Pot spune ca ma deranjeaza enorm ca nu este de acord sa accepte un salariu mai mic cel putin pe o perioada pana isi gaseste alt loc de munca. Orice ajutor mi-ar prinde bine si mi-ar reduce stresul si anxietatea. De asemenea, consider ca ar putea sa isi dea silinta mult mai mult sa isi gaseasca un job.
Ce as putea sa fac in asa fel incat sa inteleaga totusi ca nu pot sa mai fac fata?Sau ce sfat mi-ati putea da in legatura cu situatia in care ma aflu?


Botezat-Antonescu Radu Andrei 7:09am Jul 8
eu nu inteleg unde se termina rabdarea ta? Mai exact unde sunt limitele tale in aceasta relatie. Pare ca nu prea sunt ‘desenate’ aceste granite intre voi, deduc asta din ‘liberatea’ pe care a avut-o el pana acum. Inteleg ca simti ca nu mai poti face fata acestui efort si este chiar foarte firesc; relatia inseamna dialog, nu monolog. Poate ar fi de dorit sa ai o pozitie mai ferma? Succes! ;)

Dorin Geamanu 8:29am Jul 8
Ce facultate “fantastica” a terminat iubitul tau ? Hai sa spunem lucrurilor pe nume ! E doar lenes ! Si il doare fix in cot ca tu muncesti pentru doi . Ia atitudine ,nu fi impasibila , timpul trecut nu se intoarce si e pacat sa il pierzi asteptand marea schimbare a lui , fa tu schimbari !

Raluca Mihai 9:47am Jul 8
Exact cum spunea si colegul meu Radu mai sus, este important care sunt granitele si limitele in relatia voastra. El stie clar care sunt limitele tale si ce si cate esti dispusa sa faci? Dar tie iti sunt clare aceste lucruri (pt ca daca nici tie nu iti sunt clare, atunci lui nici atat nu ii pot fi clare)? Intr-o relatie de cuplu aceste lucruri trebuiesc discutate si stabilite atat la inceput cat si pe parcurs. Eu nu zic sa nu fii si flexibila, sa nu accepti o perioada mai grea sau sa nu fii intelegatoare fata de un moment in care partenerul are alte nevoi. Spun doar ca aceste lucruri trebuiesc stabilite impreuna. E ok sa stea acasa si sa nu lucreze o perioada, dar cat anume mai exact? (Intelegi ce vreau sa spun?) Acum, referitor la intrebarea ta este necesar in primul rand sa ai dicutie cu tine si sa stabilesti: ce te deranjeaza, ce iti doresti, ce vrei sa schimbi. Apoi sa i le comunici si lui si sa stabiliti impreuna cum solutionati situatia. Cu accent pe IMPREUNA!

Botezat-Antonescu Radu Andrei 9:50am Jul 8
prefer Radu :)

Raluca Mihai 9:51am Jul 8
Am rezolvat ;)


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19362 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari
Vezi toate intrebarile

implant dentar fast and fixed