consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Sunt casatorit de 16 ani cu 2 copii. In urma cu 2 ani am plecat din tara cu scopul de a face bani pentru plata unor datorii. In acest timp sotia mea a inceput o relatie cu un coleg de serviciu.

Terapeuti.ro 8:37am Jan 9
Mesaj anonim de pe www.terapeuti.ro:Buna ziua,
Doresc sprijinul dumneavoastra pentru a lua o decizie corecta.
Sunt casatorit de 16 ani cu 2 copii.
In urma cu 2 ani am plecaat din tara cu scopul de a face bani pentru plata unor datorii.
In acest timp sotia mea a inceput o relatie de prietenie finalizata cu iubire si sex (dragoste) cu un coleg de servici, relatie care a durat pana sa aflu eu aprxoximativ 6 luni, adica ei au inceput sa converseze in aprilie, eu m-am intors acasa in august si am aflat de relatia lor in septembrie.
De atunci a trecut aproximativ 1 an si 3 luni, perioada in care sotia a promis de f multe ori ca a incetat orice relatie cu amantul insa de fiecare data am prins-o ca ma minte si ca de fapt ori ii mai trimite mesaje, ori cauta prilejul sa se vada cu el, ori cautari pe contul lui de fb, toate aceste semne – mesaje- fiind sterse.
Totul a culminat pe 31 dec 2016 cand in tel ei am gasit iarasi nr colegului.
In acest timp noi am ramas impreuna crezand ca totul se va termina si voi putea oferi copiilor o familie, dar toate dezamagirile si minciunule descoperite au facut sa nu mai am nicio urma de sentiment fata de ea.
Am decis sa iau o pauza de gandire si decizie finala, ea insa refuza si insista mereu ca nu mai este nimic si ca totul este doar in mintea mea.I-am cerut sa isi schimbe locul de munca pentru a nu mai fi in contact cu el si pentru a nu mai avea nici eu motive de repros insa refuza categoric si a afirmat ca mai bine divorteaza decat sa plece. motivul ar fi prestigiul locului de munca, salariul care il castiga si o ,,inadaptabilitate,, la un nou loc de munca.
Va rog sa ma ajutati sa iau decizia corecta.


Botezat-Antonescu Radu 8:42am Jan 9
binenteles ca trebuie sa avem in vedere in primul rand binele copiilor, insa daca nu exista armonie in casa acestia nu au cum sa nu simta si sa nu fie afectati. Nu putem alege pt Dvs. insa ma gandesc ca daca simtiti ca nu puteti continua aceasta relatie, a o continua ar insemna sa traiti in minciuna. Pare ca trebuie sa alegeti intre a mai da o sansa relatiei (desi nu mai aveti incredere in sotie) si a va separa, o decizie intotdeauna extrem de grea… instinctul ce va spune?

Soare Fericire 9:49am Jan 9
Este un moment dificil in relatia voastra de cuplu, de familie. Lipsa de cunoastere sau a lipsei de xperiente a vietii, poate duce spre decizii de moment care sa nu fie in armonie cu ceea ce va doriti cu adevarat, Faptul ca ati trecut peste infidelitatea sotiei demonstreaza ca sunteti o persoana matura, care isi iubeste familia . De cealalta parte este sotia, care din diferite motive , dar in principal poate fi lipsa de incredere in propria persona, a ales sa “experimenteze ” , in afara relatiei de familie, iubirea . Totodata sotia pune locul de munca inaintea familiei, si consider ca tot din o lipsa de informatii si de cunoastere a armoniei si echilibrului ca persoana, poate sa faca o astfel de afirmatie. VA las un video care sa va ajute sa priveti situatia detasat si sa puteti lua decizia care sa va faca bine sufletului. https://www.youtube.com/watch?v=BaRqwLbuDIs&t=240s

Pascu Viorica 10:40am Jan 9
cred ca sunteti un cuplu relativ tanar si copii sunt in perioada adolescentei sau mai mici! Eu v-as propune sa discutati cu sotia- sau o terapie de cu[lu – si sa aveti in vedere consecintele divortului asupra tuturor (adulti copii). Ulterior va puteti asuma deciziile! Ce se intampla acum in familia dumneavoastra pot fi aspecte trecatoare sau nu; dificil de luat o decizie imediata! Numai bine!

Doina Zamfirescu 9:38am Jan 10
Nu exista o decizie corecta ci doar una care simtiti ca este corecta pentru dvs. Inteleg ca ati facut eforturi pentru a continua relatia dar sotia nu participa cum v-ati dori. Nu puteti face lucruri in locul ei, prin urmare ramane sa va dati seama ce doriti in aceasta situatie.


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19371 raspunsuri primite pentru 4124 intrebari | Vezi toate intrebarile
implant dentar fast and fixed