consiliere psihologica gratuita

Login

Cursuri de psihologie | NLP | Consiliere | Dezvoltare personală

Cursuri gratuite

Cursuri de balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Implant dentar Dental Premier

Implant dentar Dental PremierProbleme cu dantura? Implantul dentar este o piesa de titan, zirconiu sau alte materiale biocompatibile, care tine loc de radacina a dintelui, fiind cea mai buna metoda de a inlocui un dinte pierdut pentru obtinerea unui zambet perfect!

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Sunt foarte instabila din punct de vedere emotional.

Terapeuti RO 7:31am May 16
Mesaj:
Buna Seara. Ma numesc S. si am 21 de ani.
Nici nu stiu cum sa incep… Sunt foarte instabila din punct de vedere emotional. Mai precis, ma atinge tot ce zic oamenii la adresa mea. Pentru un moment, uneori, imi vine sa mi iau lumea in cap si sa plec, sa dispar, pentru ca nu pot face fata la durerea interioara. Ideea e ca in ultimul timp, adica 2 ani incoace, am devenit foarte introspectiva. Ceea ce ma consuma foarte mult. E aproape o suferinta inexistenta, nici nu stiu cum sa o numesc… Am o viata agitata, iar atunci cand nu fac nimic, imi apar sentimente de inutilitate. Pot sa spun ca acum constientizez ca in adolescenta nu am avut sprijin, suport. A fost o perioada in care m am inhibat si am pastrat o oarecare distanta dintre mine si ceilalti, pt ca simteam ca ma judecau, ma etichetau si alte lucruri.
Nu invinuiesc pe nimeni, as vrea sa ma descurc singura, sa fiu independenta, insa cateodata imi trec amintiri prin minte, legate de copilarie, adolescenta, etc. Simt ca nu am apartenenta, ca imi este atacata identitatea si ceea ce sunt. Ma gandesc uneori ca e vina mea pt tot ce simt si ca oamenii de fapt sunt relaxati si nu o iau personal asa cum fac eu…. dar tot aici ma intreb cum sa depasesc asta? multumesc.


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19371 raspunsuri primite pentru 4124 intrebari | Vezi toate intrebarile
implant dentar fast and fixed