Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Sunt foarte instabila din punct de vedere emotional, iar uneori imi vine sa imi iau lumea in cap si sa plec, sa dispar, pentru ca nu pot face fata la durerea interioara.

Terapeuti RO 7:26am May 16
Mesaj:
Buna Seara. Ma numesc S. si am 21 de ani.
Nici nu stiu cum sa incep… Sunt foarte instabila din punct de vedere emotional. Mai precis, ma atinge tot ce zic oamenii la adresa mea. Pentru un moment, uneori, imi vine sa mi iau lumea in cap si sa plec, sa dispar, pentru ca nu pot face fata la durerea interioara. Ideea e ca in ultimul timp, adica 2 ani incoace, am devenit foarte introspectiva. Ceea ce ma consuma foarte mult. E aproape o suferinta inexistenta, nici nu stiu cum sa o numesc… Am o viata agitata, iar atunci cand nu fac nimic, imi apar sentimente de inutilitate. Pot sa spun ca acum constientizez ca in adolescenta nu am avut sprijin, suport. A fost o perioada in care m am inhibat si am pastrat o oarecare distanta dintre mine si ceilalti, pt ca simteam ca ma judecau, ma etichetau si alte lucruri.
Nu invinuiesc pe nimeni, as vrea sa ma descurc singura, sa fiu independenta, insa cateodata imi trec amintiri prin minte, legate de copilarie, adolescenta, etc. Simt ca nu am apartenenta, ca imi este atacata identitatea si ceea ce sunt. Ma gandesc uneori ca e vina mea pt tot ce simt si ca oamenii de fapt sunt relaxati si nu o iau personal asa cum fac eu…. dar tot aici ma intreb cum sa depasesc asta? multumesc.

Botezat Radu 7:50am May 16
pare ca ati avut o dezvoltare incompleta si ca acum ati spus STOP! vreau sa fiu ceea ce imi doresc sa fiu! Foarte bine, felicitari! Va recomand sa incepti sedinte de dezvoltare personala cu un psihoterapeut (oricare va face placere) fie ele si introspective la inceput (nu consider ca fiind ceva negativ, dimpotriva ;) ). Se poate, succes!

Viorel Mocanu 7:53am May 16
Domnisoara "S"… cind totul este in viata noastra "hiper" din punct de vedere fizic, psihic, emotional, social, etc… automat necesita o PAUZA. Ati acumulat foarte multe "incercari" si neluind PAUZE in acele timpuri… s-a ajuns la mai toate nivelele dumneavoastra la o forma "HIPER". Singura modalitatea pe termen scurt este sa va "reinventati", sa intelegeti ca in viata cind apar "incercari" nu se pune PUNCT si totul s-a terminat… ci este o VIRGULA si viata merge mai departe cautind sa nu ramineti pe loc. Dumneavoastra sinteti SINGURA care stiti motivul care va determina sa va complaceti in ceea ce traiti acum… Luati o PAUZA, vedeti ce nu va place la viata dumneavoastra si puneti-va pe "curatenie"… Trebuie intii sa stiti ce trebuie sa schimbati la viata dumneavoastra, sa vreti acest lucru si acolo unde nu sint "resursele speciale" sa apelati la un specialist… SUCCES

Florentina Coman 4:48pm May 16
Văd că reuşeşti foarte bine să te ,,descrii: ştii ce se întâmplă cu tine, vezi şi cauzele posibile. Asta mă face să cred că te poţi mobiliza în "lupta" asta cu tine însăţi. Vrei să te descurci singură: poate că ai nevoie de ajutor, de un terapeut, pentru că "unde-s doi, puterea creşte"! Încearcă!

Carmen Caramlau 6:20pm May 16
Ca pasarea Phoenix, vei renaste din acest catharsis pe care il experimentezi. Ia-ti un ajutor – un terapeut care sa te ghideze in acest proces de cunoastere de sine si de transformare. Succes! Numai bine!


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19313 raspunsuri primite pentru 4121 intrebari | Vezi toate intrebarile
consiliere psihologica gratuita