consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Merg la psihoterapeut de aproape un an si in toata perioada asta, inainte de sedinte, simt anxietate, incepe sa ma doara capul, mi se face ghem stomacul si am palpitatii.

Mesaj anonim, prin secțiunea Psihoterapie online 

Răspunsuri prin intermediul grupului Întreabă un psiholog sau psihoterapeut online

F, 18

Buna ziua! Merg la psihoterapeut de aproape un an si in toata perioada asta, inainte de sedinte simt anxietate, adica incepe sa ma doara capul, mi se face ghem stomacul si am palpitatii. Toate astea sunt mai putin proeminente in dimineata respectiva si mai pronuntate atunci cand ma indrept spre cabinet. Sigur ca o sa discut asta si cu psihoterapeutul meu, dar sunt curioasa sa aflu si alte pareri daca e ok sa am asa stari din cauza psihoterapiei.
 • Dan Cârlea
  Dan Cârlea faptul ca mergeti la psihoterapeut, va simtiti asa si intai cereti pareri pe internet, pentru a pune ulterior in discutie chestiunea in cadrul terapiei mi se pare de interes central in intelegerea a cum functionati. Daca au fost sau sunt parintii excesiv de agresivi cu dvs., de au descurajat, indirect, sinceritatea, dezvaluirea, sau daca terapeutul a fost sau v-a parut a fi prea confruntativ, atunci cand v-ati dezvaluit sunt primele chestiuni care mi se par de interes. Increderea necesara dezvaluirii e un ingredient al terapiei. Cred ca nu o sa puneti in discutie nici faptul ca ati cerut pareri pe internet. Iata, poate chiar acum si eu va invinovatesc pt maniera de a proceda oarecum controlator cu mediul, poate cum fac parintii si terapeutul dvs.
  :)
 • Mihaiela Grimbovschi Avramescu
  Mihaiela Grimbovschi Avramescu Rolul terapeutului este sa diminueze stările de anxietate. Atunci când le declanșează, ceva nu functioneaza in relatia pacient-terapeut. Procesul nu functioneaza dacă nu îi spuneti adevărul.
 • Daniel Mois
  Daniel Mois E posibil sa nu existe chimia potrivita! Daca un an nu a reusit sa va apropie, sa reusiti sa cooperati, terapia nu a functionat! Schimbati terapeutul, incercati alte variante.
 • Elena Branici
  Elena Branici Relatia terapeutica este esentiala! e de asteptat ca psihoterapeutul sa fie continator macar atat incat sa va permiteti sa abordati toate “curiozitatile”, cum ziceti. Daca dupa un an aveti intrebari de pus pe internet, pare sa nu fiti in relatia potrivita dvs.
 • Roxana Maria
  Roxana Maria Relatia terapeutica este fundamentul procesului de terapeutic. Este legatura de incredere, sustinere si indrumare dintre cei doi. La intalnirile stabikite, dupa un an, era de dorit sa mergeti cu bucuria data de schimbarile benefice aparute in viata dvs..
  Cred ca ar fi bine sa va cautati un alt terapeut, care sa va arate calea spre siguranta, incredere si armonie.


S-ar putea să te intereseze și:

Lasa un comentariu

Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile