consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

As dori o recomandare de terapeut in București. Am făcut terapie cu doua persoane diferite, terapii care s-au dovedit ineficiente. Imi doresc să găsesc un terapeut cu care sa lucrez concret și care se poate conecta la mine.

Mesaj anonim, prin secțiunea Psihoterapie online 

Răspunsuri prin intermediul grupului Întreabă un psiholog sau psihoterapeut online
30 de ani, sex feminin, educatoare
Buna ziua,
As dori o recomandare de terapeut in București. Menționez că am făcut terapie cu doua persoane diferite, terapii care s,au dovedit ineficiente, o lungire a timpului în cabinet în care mă uitam la ceas și speram să treacă mai repede timpul.
Încă din liceu am avut episoade de cădere, tristețe,izolare. Având un job stabil, incerc să mă mențin pe linia de plutire, dar acum căderile sunt mai adânci, pe perioade lungi, starea generală fiind afectată considerabil.
In aceste căderi, cele mai frecvente sentimente sunt neputința, lipsa de iubire si gândurile despre suicid ca fiind cea mai plauzibilă scăpare.
In afara unei copilării in care părinții au fost mai mult absenti, nu am suferit traume de natura fizică, abuzuri sau alte experiențe de aceasta natură.
Imi doresc să găsesc un terapeut capabil cu care sa lucrez concret și care se poate conecta la mine.
Apreciez efortul și timpul dvs!
O zi frumoasa!


S-ar putea să te intereseze și:

Lasa un comentariu

Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile