consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Ati putea sa imi recomandati pe cineva care a mai lucrat cu tulburari de stres post traumatic, PTSD complex, tulburari disociative (OSDD) sau tulburari de personalitate disociativa (disociative identity disorder, mai demult cunoscut ca multiple personality disorder)?

Mesaj anonim, prin secțiunea Psihoterapreut online 

Răspunsuri prin intermediul grupului Întreabă un psiholog sau psihoterapeut online
Buna ziua, sunt o fata de 23 de ani.
Am mers la terapie (on/off) un total de un an si jumatate in ultimii 4 ani (terapie cognitiv comportamentala)
Din pacate, deoarece paihoterapeutul la care ma duc este overbooked, imi e greu sa ajung la el (as putea in timpul programului de lucru, dar nu ma simt confortabil sa spun la lucru ca ma duc la paiholog, deoarece oamenii judeca si isi fac idei, si nu imi place sa mint)
Ma intrebam daca ati putea sa imi recomandati pe cineva, care a mai lucrat cu succes cu tulburari de stres post traumatic, ptsd complex, tulburari disociative (in engleza osdd) sau tulbuari de personalitate diaociativa (disociative identity disorder, mai demult cunoscut la multiple personality disorder).
Inainte de a imi auzi comentarii despre cum m-au autodiagnosticat singura, am discutat cu actualul meu terapeut si mi-a confirmat ca ar fi vorba despre OSDD.
Am uitat sa precizez ca e vorba de Bucuresti.
Orice sugestie de psiholog, care a lucrat cu cazuri de mai sus, este bine-venita!
Multumesc
  • Marilena Popa
    Marilena Popa Buna ziua, din punctul meu de vedere tulburarile de personalitate se abordeaza mult mai eficient psihodinamic. Terapia conginitiv comportamentala din cate stiu eu este centrata pe simptom, ceea ce pe termem lung nu mi se pare eficient. Va invit sa aflati mai multe despre mine si stilul meu de lucru pe pagina focuspsy.ro . Numai bine!
  • Cristina Tacaciu
    Cristina Tacaciu Sugestia meae , ca daca relatia cu actualul psihoterapeut este una ok, sa incerci sa mergi in cotinuare la el. Sa construiesti o relatie terapeutica ok , sanatoasa si suficient de puternica dureaza luni de zile, dupa cum probabil bine stii. Si eu merg la terapie demult, on and off. La munca am mentionat asta si mediul este tolerant si deschis, nu s-ar pune problema sa mi se puna bete in roate. cat despre ce cred colegii….Oricum nu vorbesc despre asta decat cu cativa apropiati. OOrice terapeut cu experienta si profesionalist poate aborda orice tulburare din mai multe puncte de vedere/utilizand metode din mai multe scoli. Si eu am inceput cu CBT dar impreuna cu terapeuta mea, am inceput incursiunea si in lumea DBT si REBT , google search te poate lamuri nitel. Lastly, poate gasesti o recomandare aici Recomandă un Psiholog . PAXonline fac terapie online, regasesti acolo profesori si doctoranzi ai facultatii de Psihologie din Cj
  • Cristina Constantin, pagina de psihologie
    Cristina Constantin, pagina de psihologie Buna ziua! O recomand pe Evelina Chira, o cunosc personal, este specializată in psihotraumatologie


Lasa un comentariu

Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile