consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Fiica mea are 32 ani si este casatorita. Sufera acut de insomnie, dupa doua esecuri de fertilizare, dorind din tot sufletul un copil.

Terapeuti RO 8:18am Feb 5
Mesaj:
Va rog sa ma ajutati sa-mi ajut fata,are 32 ani,casatorita,cuplu normal. Sufera acut de insomnie,mai ales dupa doua esecuri de fertilizare,dorind din tot sufletul copil. Nu stiu cum sa o mai sfatuiesc,ajutati-ma cumva pentru moment.
Multumesc anticipat,FC

Botezat-Antonescu Radu Andrei 9:01am Feb 5
pt moment poate consulta un medic psihiatru care sa ii recomand un tratament macar pt somn, daca nu exista si o cauza mai complicata. In plus, ma gandesc ca poate iar fi de folos sa discute cu un psihoterapeut despre aceasta perioada din viata ei, o perioada incarcata de aceste doua esecuri. Succes!

Grosu Ioana 1:42pm Feb 5
cunosc un cuplu casatorit de 11 ani care au facut tratamente pt a avea copii si fertiizari esuate, care dupa ce au renuntat mamica a ramas insarcinata natural fara interventii. sa nu isi piarda speranta ca bebeii vin cand vrea Dumnezeu:) in privinta insomniei, da necesita sedinte cu un psiholog. multa sanatate si rabdare:)

Doina Zamfirescu 10:34am Feb 6
Dorinta de a avea un copil exercita o presiune mult prea mare mai ales ca demersurile nu s-au concretizat cum spera ea. O recomandare ar fi sa apeleze la un terapeut cu care sa discute despre aceste lucruri si despre solutii.

Mihaela Comisel 10:39am Feb 6
Se spune ca "rugaciunea mamei mele, nu este de ajuns"! Oricat de mult ati dori sa o ajutati, ea este cea care trebuie sa ceara ajutorul ca sa-l poata primi. Este nevoie sa analizeze impreuna cu un psiholog istoricul relatiei ei de cuplu si impreuna sa descopere, sa analizeze si sa rezolve ceea ce ii produce aceasta tulburare.

Ioan Chirilas 5:06pm Feb 7
wwww.terapiabowen.ro


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19371 raspunsuri primite pentru 4124 intrebari | Vezi toate intrebarile
implant dentar fast and fixed