consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Fetita mea de aproape 2 ani se leagana stanga, dreapta, mai ales in prezenta barbatilor sau a persoanelor noi, dar si cand este foarte obosita. Tatal ei a plecat in strainatate de cand s-a nascut, deci nu are un model masculin in familie.

Terapeuti.ro 9:08am Dec 28
Mesaj anonim de pe www.terapeuti.ro:Buna ziua. Fetita mea de 1 an si 8 luni se leagana stanga dreapta, mai ales in prezenta barbatilor sau persoanelor noi pe care le cunoaste, dar si cand este foarte obosita. Mentionez ca tatal fetitei a plecat de cand s-a nascut, deci nu are un model masculin in familie. Vine in vizita o data la cateva luni locuind acum in strainatate. Poate fi acesta motivul leganatului? Sa fie o carenta emotionala? Mantionez ca este un copil normal, activ, vorbeste foarte bine pentru varsta ei, socializeaza cu cei cunoscuti, este foarte vesela, merge de la 11 luni, nu are alta problema. O zi buna.


Marius Dumitrescu 9:24am Dec 28
poate fi un gest feminin de cochetarie. Dumneavoastra va leganti inconstient….? :)

Victorita Maria Raducan 9:26am Dec 28
Daca fetita nu are alte probleme de comportament leganatul ei e un mod de a se linisti in fata stresului. Modelul masculin al tatalui este important dar daca nu e , asta e, copiii fac fata daca simt atasament din partea mamei. Nu incercati sa indepliniti si rolul de tata pt.ca o deruta. Oferiti-i dragostea de mama.

Tiberiu Seeberger 9:31am Dec 28
Bună ziua. Orice gest al copiilor este un gest simbolic. Trebuie să vorbiți cu ea și să vedeți ce înseamnă pentru ea acest lucru.
Cu stimă, Psih. Tiberiu Seeberger

Victorita Maria Raducan 12:09pm Dec 28
din experienta mea cu copiii, la varsta de 1 an si 8 luni putini stiu sa-si exprime nevoile comunicandu-le verbal; unii tipa, plang, se agita nici nu au iesit din faza de narcisism primar: mama sa inteleaga copilul si sa nu o certe pt. ca se leagana pt. ca e modul ei de a se linisti; tineti-o in brate leganand-o si linistind-o. Ce poate fi mai bine de atat dacat sa te tina mama in brate cand te simti nelinistit(a)? IUBITI-VA COPILUL!


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile