consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

De fiecare data cand cineva cunoscut are o problema de sanatate, ma gandesc tot timpul la asta si dupa 2-3 zile simt ca am si eu simptomele. Fac atacuri de panica, mi se face rau din cauza nervilor. Mi-am facut analizele de sange, teste cardio si nu am nimic.

Terapeuti.ro 7:34am Aug 11
Mesaj anonim, prin www.terapeuti.ro:

Buna ziua. Am 24 de ani si am o problema. De fiecare data cand aud ca cineva cunoscut are o problema de sanatate, ma gandesc tot timpul la asta si dupa 2-3 zile simt ca am si eu simptomele alea. Fac atacuri de panica, mi se face rau din cauza nervilor. Mi-am facut analizele de sange, teste cardio si nu am nimic, dar eu ma simt foarte rau din cauza ca ma gandesc la tot felul de simptome. Ce sa fac?


Daniela Porutiu 7:36am Aug 11
Intrati pe www.paxonline.ro . puteti face terapie online.

Raluca Mihai 7:48am Aug 11
Este necesar sa discutati cu un psihoterapeut. Este posibil sa fie vorba despre ipohondrie sau doar despre anxietate. Important este sa actionati. Cu cat trece timpul, cu atat este posibil ca situatia sa avanseze si sa fie mai greu de intervenit.

Botezat-Antonescu Radu Andrei 7:51am Aug 11
daca starea de anxietate este severa poate ar fi bine sa consultati si un psihiatru. In rest anxietatea se poate trata prin consiliere. Succes!

Adelina Adaline Ioana 9:43am Aug 11
Ești anxios. Ai o tulburare de anxietate cu atacuri de panica. Probabil și un pic de conversie dacă ți se pare ca îți e și ție rău. Dacă vrei sa rezolvi problema în profunzime și sa alini și sa vindeci copilul din tine care a învățat sa fie asa fa terapie integrativa, experientiala. Dacă vrei o soluție rapida dar mai superficiala fa cognitiva comportamentala. Te pune pe picioare în 6,7 ședințe

Psihologul Va Raspunde 4:55pm Aug 12
E un mod de gandire invatat, un tipar care este disfunctional si dezadaptativ. Ai de lucrat asupra acestui tipar, de schimbat tiparul. Analizele nu iti folosesc la nimic…


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile