Login

Cursuri de balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Cursuri gratuite

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimatCum sa scap de teama de a conduce? Am permis de aproape 7 ani, stiu sa conduc, dar cand e vorba sa plec singura, imi tremura picioarele, nu-s capabila nici sa pornesc masina.

Terapeuti.ro 6:17am Aug 26
Mesaj anonim, prin www.terapeuti.ro:

Buna!cum sa scap de teama de a conduce?am permis de aproape7ani,dar abia de un an am mai urcat la volan.stiu sa conduc,daca e cineva sofer langa mine conduc,nu mi e frica,dar cand e vorba sa plec singura imi tremura picioarele,nu s capabila nici sa pornesc masina.mi e frica,imi trec tot felul de ganduri prin minte,daca nu pot sa o intorc,daca n am loc sa trec pe langa o masina mare,daca nu franez cand trebuie,daca mi se opreste motorul…sunt foarte stresata de lucrurile astea.nici noapte nu pot sa dorm de atatea ganduri.cred ca am facut o obsesie pentru lucrul acesta.din toamna viitoare va trebui sa mi duc fetita la gradinita si nu stiu cum voi face.ajutati ma va rog!


Botezat-Antonescu Radu Andrei 6:28am Aug 26
incepeti un proces psihoterapeutic… explorati si gasiti solutii impreuna cu un psihoterapeut. Se poate, succes!

Clau Anki 7:04am Aug 26
Daca vrei sa scapi de teama de a conduce e necesar sa te confrunti cu gandurile care iti cauzeaza aceasta teama. Cred cu tarie ca un psiholog/psihoterapeut te-ar putea pune fata in fata cu irationalitatea ta, mult mai bine decat ai putea singura… Depinde doar de tine cand si daca vei apela la ajutor specializat.

Cristina Cristea 7:15am Aug 26
Cred ca aveți un blocaj. Doar prin desensibilizare se poarte rezolva.

Psihologul Va Raspunde 8:55am Aug 26
Acolo sunt anxietati vechi, traume ascunse din copilarie. Eliberarea lor iti poate fi de ajutor. Trateaza fricile, nu doar simptomul (ca nu poti conduce).

Raluca Mihai 9:00am Aug 26
Pai in primul rand, daca nu exersati nu aveti cum sa stapaniti tehnicile bine… Sofatul cere experienta efectiva si pentru asta trebuie sa va apucati de treaba :) Puteti sofa o perioada cu cineva in masina, apoi incepeti sa mergeti singura distante mici la inceput, pe care le cunoasteti si sunteti sigura, apoi mariti progresiv distantele si tot asa. Si daca simtiti ca nu va descurcati singua pt a tine sub control gandurile, apelati la un psiholog.


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19362 raspunsuri primite pentru 4122 intrebari
Vezi toate intrebarile

implant dentar fast and fixed