consiliere psihologica gratuita

Login

Cursuri de psihologie | NLP | Consiliere | Dezvoltare personală

Cursuri gratuite

Cursuri de balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Dental Premier

implant dentarProbleme cu dantura? Implantul dentar este o piesa de titan, zirconiu sau alte materiale biocompatibile, care tine loc de radacina a dintelui, fiind cea mai buna metoda de a inlocui un dinte pierdut pentru obtinerea unui zambet perfect!

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

De 3 ani sotia nu are somn noaptea si are niste stari iesite din comun…

Terapeuti RO 9:16am Jun 9
Mesaj:
Caz grav si fara raspuns;Sunt casatorit de 20 de ani,am 7 copii,prin ce trec nu doresc la nimeni,ii strigator la cer de 3 ani de zile sotia nu are somn noaptea,are niste iesiri cu totul diferit,iesite din comun,isi viseaza fratele care este mort de 2 ani,ii spune de multe ori sa nu aiba incredere in mine,apare si problema geloziei,se scoala noaptea din somn ,ma pindeste,a scos internetul,a luat rizaivarul de la TV,are unele iesiri cu totul iesite din comun,tatal ei are probleme mintale,are si o sora la fel,probleme de handicap,am si o fata cu autism,sotia tot timpul cauta motiv de scandal are probleme si cu inima.I-mi este frica sa nu aiba sindromul Parkinson,iar cind veni vorba de doctor nici nu vrea sa auda va rog sa ma lamuriti daca puteti.Va multumesc si astept raspuns.

Onetiu Florin 2:55pm Jul 8
sunt mult prea putine informatii sa putem ajunge la o rezolvare, insa ce-mi iese in evidenta este faptul ca nu din cauza mortii fratelui se intampla lucrurile astea, ca doar decesul a fost acum 2 ani si sotia are probleme de acum 3 ani. Va recomand mersul la un psihoterapeut sa-i povestiti intr-un cadru comfidential toate aceste probleme.


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19371 raspunsuri primite pentru 4124 intrebari | Vezi toate intrebarile
implant dentar fast and fixed