consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Am 18 ani si in trecut eram cea mai negativa persoana, am trait in violenta multa, imi doream sa mor, sa nu mai traiesc, uram viata si pe mine. Acum doi ani am descoperit un documentar care mi-a schimbat viata. Secretul – legea atractie. Parapsihologia e bestiala.

Terapeuti.ro 9:03am Mar 7
Mesaj anonim de pe www.terapeuti.ro:

Buna seara! Am varsta de 18 ani. O sa spun pe scurt! In trecut eram cea mai negativa persoana, am trait in violenta multa, imi doream sa mor, sa nu mai traiesc, uram viata si pe mine…absolut tot. Am ramas cu un mic blocaj, cand cineva drag se bate pic jos, nu ma pot controla si plang.
Sunt sportiva, la liceu, liceu cu program sportiv. Am practicat 5 ani de gimnastica artistica, dar n-a fosr sa fie gimnastica pt mine.
Relatii deprietenie nu am prea multe. Multe persoane nu ma inteleg.
Cu familia tin legatura, dar nu vorbim in fiecare zi, nu ma inteleg. Desi am descoperit ceea ce-mi place…ma descurajeaza mereu. Ca nu e bine ceea ce am ales, ca in sus, ca in jos. Nu au incredere in mine. Nu ma sustin, n-am acea persoana care sa-mi fie aproape si a ma inteleaga,ma doare.
Intr-o zi stiu ca voi realiza ceea ce vreau si o sa am aproape si acea persoana. Am multe scopuri. Acum doi ani am descoperit un documentar care mi-a schimbat viata. Secretul-legea atractie. Si de atunci am descoperit super multe lucruri. Am inceput sa citesc despe ce ma intereseaza, dar ai mei nu ma sustin. Spun ca nu sunt lucruri curate. Parapsihologia e bestiala. Gandurile pozitive, tratarea prin energie si multe alte lucruri sunt ceea ce ma intereseaza, dar mamei nu-i place. Spune ca ma indeparteaza de Dumnezeu. Eu cred in felul meu, nu cum vrea ea sa cred. Pur si simplu…ma obliga si nu-mi place. Of. Ce mi-a mai ramas este doar sa avansez cu ceea ce mi-am ales, sa ajut alte persoane sa slabeasca, sa aiba un stil e viata activ si sanatos, sa evolueze si ele si in acelasi timp sa ma ajut si pe mine. Sa plec…. si sa nu mai aud pe nimeni ca nu fac nimic,nu sunt buna de nimic, etc. Vreau sa incep sa-mi fac propria viata. La facultate m-as duce la Kinetoterapie. Alt
ceva nu stiu. Dar cum parapsihologia… toate aceste chestii cu energia si restul….ma atrag, ma gandeam ca poate as putea sa ma indreptspre acest domeniu.
Imi cer scuze pentru greselile gramticale. Daca puteti sa-mi dati un sfat, il astept cu drag! ☺
O seara cat mai placuta!


Botezat-Antonescu Radu 9:11am Mar 7
daca doresti sa fii chinetoreapeut sau orice poti face in aceasta directie (exista multe optiuni) nu pot decat sa te incurajez. Este nevoie de acest gen de sustinere in randul oamenilor… oameni care sufera si gasesc si in acesti specialist/profesionisti alinarea de care au nevoie. Parapsihologia nu este un ‘domeniu’… cel putin nu unul profesional. Ce iti pot recomanda cumva conex ar fi mai mult din categoria artelor martiale, ma refer la Qi Gong, Tai Chi, etc. Se leaga foarte bine si de ceea ce vrei sa faci tu. https://ro.wikipedia.org/wiki/Parapsihologie Succes!

Ioana Mosteanu 10:44am Mar 7
Daca doresti sa te inscrii la facultatea Kinetoterapie iti pot da cartile mele, eu am terminat acum 4 ani, lucrez in domeniu si ce pot sa iti spun despre aceasta meserie este ca e un domeniu minunat si foarte vast. Ramane doar sa te hotarasti daca asta vrei cu adevarat sa faci pentru ca nu va fi usor, dar satisfactiile sunt enorme. Succes si daca te hotarasti sa continui in acest domeniu trimite-mi un mesaj si cu mare drag putem vorbi.

Irina Cohal 11:16am Mar 7
Domnule Botezat-Antonescu, parapsihologia este un domeniu profesional, exista persoane care isi castiga existenta din astfel de activitati, iar meserii legate de acest domeniu exista in Clasificarea ocupatiilor din Romania. Poate ati vrut sa spuneti ca nu este un domeniu stiintific…?

Irina Cohal 11:51am Mar 7
Exista, de asemenea, institute de cercetare cu finantari foarte mari in Rusia, SUA in acest domeniu pseudo-stiintific…. Vreau sa spun ca nu stim niciodata ce ne va aduce viitorul… Odata, faptul ca pamantul e rotund a fost o descoperire revolutionara :)

Lidia-Maria Cismanescu 6:48pm Mar 7
Reactia ta intensa la vederea violentei se datoreaza faptului ca astfel de situatii declanseaza amintiri din experienta ta trecuta cu violenta care in mod firesc, te-a afectat. De asemenea, trebuie sa fie foarte dificil sa nu primesti incurajari in directiile de interes pentru tine. Poate ar merita sa vorbesti cu un terapeut despre aceste lucruri! Cu toate acestea, este de admirat faptul ca ai descoperit un domeniu care te pasioneaza si in care esti dispusa sa investesti, in ciuda parerilor din exterior. Parintii au de multe ori tendinta de a isi indruma copiii in functie de ceea ce cred ei ca este mai bine, acele lucruri care au functionat pentru ei. Desi de multe ori acestea pot fi cele potrivite, sunt poate alte lucruri care functioneaza mai bine pentru copiii lor! Incearca si vezi ce functioneaza pentru tine! Nu am cunostinte avansate privind parapsihologia insa iti recomand studiul psihologiei in sine care este un domeniu vast, prin care poti ajuta foarte mult atat in problemele de ordin psihologic cat si biologic! Succes!


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile
Implant fast & fixed Dental Premier