consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Prietenul meu are 2 copii din relatia anterioara si desi locuim impreuna, in zilele in care vin copiii, eu plec la parinti, prietenul meu nevrand sau fiindu-i teama sa le prezinte pe altcineva.

Terapeuti RO 10:25am Jan 29
Mesaj:
Buna ziua, as vrea sa va cer sfatul cu privire la o problema.Am 30 de ani, divortata, fara copii, de un an si ceva o noua relatie.Prietenul meu are 2 copii din relatia anterioara, fata si baiat,6 respectiv 3 ani.Desi locuim impreuna de un an de zile, in zilele cand vin copiii, eu plec la parinti, prietenul meu nevrand sau fiindu-i teama sa le prezinte pe altcineva.Am considerat impreuna ca ar fi timpul sa ma includa si pe mine in viata lor si sa ne petrecem timpul impreuna.As vrea sa stiu cum ar trebui sa procedam sau in special eu sa ma apropii de ei. N-as vrea sa devina gelosi, in special fetita, care e foarte apropiata de tatal ei. Cum ar trebui sa ma prezint, cum sa ne petrecem zilele fara sa simta prezenta mea ca un pericol?

Ioana Monica Ciolan 10:31am Jan 29
Ar fi indicat ca totul sa se petreaca intr-un mod cat mai natural si firesc. Copilasii sunt constienti ca mami si tati stau separati insa ca ii iubesc la fel de mult. Tati poate sa le prezinte copiilor pe prietena sa, iar impreuna sa petreceti un timp placut pentru ei. Joaca este cea mai buna metoda de a te imprieteni cu copiii. Infomeaza-te intai asupra activitatilor care ii atrag foarte mult si fii deschisa catre ei. E posibil sa fie reticenti la inceput insa daca le castigi atentia, si le oferi caldura sunt sigura ca se vor atasa de tine!


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19371 raspunsuri primite pentru 4124 intrebari | Vezi toate intrebarile
implant dentar fast and fixed