consiliere psihologica gratuita

Login

Cursuri de psihologie | NLP | Consiliere | Dezvoltare personală

Cursuri gratuite

Cursuri de balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Baiatul meu este a 8-a si nu mai invata decat de gura mea si a sotiei. Are o prietena si sta mai tot timpul cu ea sau se joaca pe calculator pana la ore tarzii…

Terapeuti RO 9:10am Feb 2
Buna ziua.
Am urmatoarea situatie in familie: baiatul clasa a 8-a. In loc sa traga mai tare anul acesta pentru ca urmeaza la sfarsitul lui examenul pentru admiterea la liceu, el nu mai invata decat de gura mea si a sotiei. Vad ca are si o prietena si sta mai tot timpul cu ea sau se joaca pe calculator pana la ore tarzii. Nu stiu cum sa fixez cu el un program pe care sa-l respecte. Daca ii fac observatie ori incepem sa ne certam rau, ori face de gura mea lectii, dupa care e la fel. Ce sa fac?

Botezat-Antonescu Radu Andrei 9:41am Feb 2
ati discutat cu el despre nevoile lui: prietena si calculatorul? Poate ca simte ca nu e ok sa discute cu parintii despre ceea ce simte/are nevoie.

Stralucire Divina 1:12pm Feb 2
Sondati putin… prin intrebari cu iubire… ca intre amici – ce l-ar motiva sa obtina note bune la examen – ( nici sa nu va treaca prin cap recompense sau pedepse) – idei de genul – " cum ar fi privit de fata, fete, daca ar ajunge la un liceu… " in ce mediu ar vrea sa-si petreaca urmatorii ani… viata?" – " ce l-ar incanta in viata" – " ce vise, pasiuni, … ce admira … ce nu …" vedeti ce aspecte de viata il influenteaza, motiveaza ( sa "lupte" pentru ce isi doreste) – incurajati-l sa traga el concluziile – ce si-ar dori pentru viata lui…. si care este impactui acestui examen in conformitate cu asta…. motivatia sa vina de la el si dvs sustineti-l. Mult succes.


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19371 raspunsuri primite pentru 4124 intrebari | Vezi toate intrebarile
implant dentar fast and fixed