consiliere psihologica gratuita

Login

Cursuri de psihologie | NLP | Consiliere | Dezvoltare personală

Cursuri gratuite

Cursuri de balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Avem o relatie cand sunten doar noi doi, fara lume in jur, cand lumea e in jur, nici nu ne cunoastem. Vorbim deschis orice, eu ii povestesc de “relatiile” mele noi, el de unele fete cu care iese.

Terapeuti.ro 7:53am Jun 5
Mesaj anonim de pe www.terapeuti.ro:Buna! Am cunoscut un tip, am devenit prieteni la scurt timp. Am tinut-o asa pana in prezent, de atunci au trecut cam 2 ani. Am fost impreuna, dar putin si dupa am hotarat amandoi sa ramanem “prieteni cu beneficii”. Avem o relatie cand sunten doar noi 2 fara lume in jur, cand lumea e in jur nici nu ne cunoastem. Vorbim deschis orice, eu ii povestesc de “relatiile” mele noi, el de unele fete cu care iese. Faza e ca prefera sa “nu il las” niciodata, gen. Si eu nu stiu acum, tine la mine?, Ce vrea oare pana la urma?, Sa inchei cu el? Chiar nu stiu ce sa fac.. Help!

Doina Zamfirescu 8:18am Jun 5
Din cate inteleg relatia cu care ati fost de acord presupune lipsa de implicare. Daca nu vrea sa “il lasati” inseamna ca este nevoie sa redefiniti relatia. Si nu in ultimul rand sa va dati seama ce doriti dvs.

Botezat-Antonescu Radu Andrei 8:30am Jun 5
nu putem lua o decizie pt tine! Ce iti pot sugera este sa discutati o data clar despre ce fel de relatie vreti sa aveti… si daca este ok pt amandoi ‘statusul’. Pare sa fie o relatie neclara si ma gandesc ca prima solutie ar fi clarificarea… ‘cu toate cartile pe masa’. Succes!


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19371 raspunsuri primite pentru 4124 intrebari | Vezi toate intrebarile
implant dentar fast and fixed