implant dentar fast and fixed

Login

Cursuri de balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Cursuri gratuite

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimatSunt inscrisa la un program de masterat si suntem nevoiti sa lucram in grupuri. Problema este ca avem in grup o persoana care intotdeauna vrea sa iasa in fata, ne da ordine, nu ne da libertate de exprimare, corecteaza inclusiv ceea ce scriem fiecare.

Terapeuti RO 10:43am Dec 5
Mesaj:
Buna! Am nevoie de ajutorul vostru. Sunt inscrisa la un program de masterat si suntem nevoiti sa lucram in grupuri de maxim 6 persoane. Problema este ca noi ne-am format grupul pe principiul “hai sa fie, ca sa putem face proiectele la timp”. Din pacate, a fost o decizie foarte proasta. Avem in grup o persoana care intotdeauna vrea sa iasa in fata, ne scoate pe noi rau in fata profesorilor, ne da ordine, nu ne da libertate de exprimare, corecteaza inclusiv ceea ce scriem fiecare. Sunt o persoana impulsiva si am reactionat la asa ceva. Am reusit doar sa o exclud putin din grup, insa temele trebuiesc rezolvate. Nu se poate discuta cu aceasta persoana, chiar daca are 39 de ani. Ma streseaza de fiecare data cand imi lasa mesaje, cand are ceva de contestat la munca mea. Nu ma pot muta in alt grup, asta nu e o solutie. Dar nici aici nu se poate trai. Ce credeti ca este de facut?

Veronica Nedelea Psiholog 10:56am Dec 5
Ar fi bine sa discutati toti membrii grupului si, impreuna sa hotarati cum sa duceti proiectul pana la final. Poate ca acea persoana are mai multa experienta si comentariile sau criticile ei sunt constructive…. asta trebuie sa analizati impreuna toti membrii grupului. Intr-un grup, luptele de orgoliu sunt distructive
Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19362 raspunsuri primite pentru 4122 intrebari
Vezi toate intrebarile