consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Ce parere aveti despre grupurile de copii/tineret din cadrul parohiilor ortodoxe? Am inteles ca se fac tot felul de activitati, se formeaza prietenii, socializare etc.

Mesaj anonim de pe terapeuti.ro/sfatul-terapeutului/:

Buna ziua!
Ce parere aveti despre grupurile de copii / tineret din cadrul parohiilor ortodoxe ? Am inteles ca se fac tot felul de activitati, se formeaza prietenii, socializare, etc.

nu am participat la un asemenea grup asa ca nu am o parere in cunostinta de cauza, insa ma intreb ce ati vrea sa stiti defapt? Aveti anumite griji? Ne puteti da mai multe detalii?
Sunteti ortodoxa? Sunteti de acord cu ceea ce invata biserica ortodoxa? Sunteti de acord ca copiii dvs sa invete aceste lucruri? Daca da, si credeti ca le este util, incercati. Numai bine!
 1
Eu sunt ortodoxă și fac parte dintr-un astfel de grup la penticostali. Nu pot spune că sunt de acord 100% cu ei, dar îmi face bine să merg acolo o dată pe săptămână. Sunt tineri de 13-20 de ani, socializam, facem diferite proiecte caritabila, piese de teatru, cor, vorbim despre ce înseamnă să fii femeie, ce înseamnă să ai o familie despre ce înseamnă să îl iau pe Dumnezeu în viața ta! Se fac cursuri de canto și alte instrumente muzicale gratuit. Menționez că sunt din Mangalia (un oraș mic ) și totuși la aceasta biserică avem parte de sufieciente oportunități.


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19371 raspunsuri primite pentru 4124 intrebari | Vezi toate intrebarile
implant dentar fast and fixed