consiliere psihologica parinti consiliere psihologica gratuita

Login

Cursuri de balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Psiholog online psihoterapeut

Am plecat din tara pentru o perioada de 3 luni si am lasat fetita de 9 ani cu tata, iar acum ea trece printr-o trauma pentru ca acesta a pus mana ei pe penisul lui.

Terapeuti RO 11:57am Jan 12
Mesaj:
Sunt disperata , am plecat din tara ptr o perioada de 3 luni am lasat fetita de 9 ani cu tata si acum ea trece prin o trauma ca tatal cu care dormea i a pus mana.ei pe penisul lui.ea plinge si psihologul a spus ca nu se poate trata prin pshihoterapie e necesar un psihiatru.cu tratament medicamentos.in timp se trateaza?

Adelina Ioana Boiangiu 12:37pm Jan 12
nu!!! trauma se trateaza cu psihoterapie. Una indelungata deci nu va mintit ca se rezolva in 5 sedinte. Mergeti la psihiatru pentru o evaluare pentru a decide daca e nevoie de tratament care sa insoteasca terapia. INSA medicamentele nu sterg din memorie gestul obscen si nu fac copilul sa fie prin minune bine. Aveti nevoie de terapie INDELUNGATA. Este un caz grav!

Adelina Ioana Boiangiu 12:41pm Jan 12
mergeti la alt psiholog. Psihoterapeut mai bine zis. Ultimul daca a pasat sarcina psihiatrului in intregime este incompetent!!! La psihiatru mergeti ca sa decida daca anxiolitice si antidepresive sunt necesare. Pentru socul prin care a trecut e necesar un psihoterapeut cu experienta. (va pot recomanda daca doriti).

Adelina Ioana Boiangiu 12:42pm Jan 12
Schema e asa: 2,3 sedinte de acomodare si stabilire de relatie intre terapeut si copil si dupa incepe terapia care va dura probabil peste 10 sedinte. Nu ne jucam cu mintea unui copil si nu se vindeca batand din palme…

Onetiu Florin 3:02pm Jan 12
Recomand psi Diana Vasile

Ion Duvac 3:19pm Jan 12
Urgent trebuie scoasa din mediu si dusa la un psiholog bun. E de preferat o femeie! In ce localitate este copilul? Care tata, al ei sau al dvs? Cine se ocupa acum de copil?

Agnes Remalia D 3:20am Jan 13
Un lucru bun e ca ati aflat… Recomand si eu scoaterea din mediu (desi sper ca asta deja e rezolvata) apoi intalnirea ei cu un psihoterapeut. Nu pentru toate cazurile este nevoie de medicatie… iar medicatia nu se da pentru “experienta” traita…ci pentru consecinte… adica ce a lasat acea experienta in copil (adult) … Cum nu stiu/stim nimic despre asta …. Daca aveti intrebari imi puteti lasa un mesaj privat. Va raspund.


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19362 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile
implant dentar fast and fixed