implant dentar fast and fixed

Login

Cursuri de balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Cursuri gratuite

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimatAm o relatie fericita de cativa ani, dar am aflat ca o persoana ii trimite mesaje anonime prietenului meu, mentionand faptul ca am ochii prea mari.

Terapeuti RO 9:28am Jan 13
Mesaj:
Buna ziua! Am o relație fericita de cativa ani dar, desi am aflat recent ca o persoana ii trimite mesaje anonime pe diferite rețele sociale prietenului meu, de pe mai multe conturi explicându-i cum i se pare ca suntem de prea mult timp impreuna si mentionand faptul ca am ochii prea mari. Nu am considerat vreodata ca ar fi acesta un defect fizic, intr-adevar sunt peste medie. Acum, insa, am inceput sa ma indoiesc de aspectul meu fizic dar si de prietenul meu căci nu a vrut sa imi spună de existenta acestor mesaje pana nu am vazut singura un comentariu. Inteleg ca nu a vrut sa ma raneasca, dar aceasta m-a facut si mai sensibilă acum. Imi vine sa nu mai ies din casa, sa nu ma mai vada nimeni…

Botezat-Antonescu Radu Andrei 10:04am Jan 13
ce ti-as recomanda este o perioada de dezvoltare personala/psihoterapie. Imi imaginez ca ai nevoie sa discuti mai amplu despre acest nou complex impreuna cu cineva impartiala/neutru cum ar fi un psihoterapeut. Succes!

Diana Nagy 10:10am Jan 13
Buna. As dori sa va intreb de ce credeti ca ati ajuns sa considerati dimensiunea ochilor dumneavoastra ca fiind un defect fizic, din moment ce inainte sa cititi acel comentariu nu ati considerat asa. Nu conteaza ce vad ceilalti, dar oare de ce dumneavoastra vedeti acelasi lucru? Sa presupunem ca asa este, ca avetii ochii mai mari decat normal, de ce sa fie acest lucru o problema, daca dumneavoastra va acceptati exact asa cum sunteti si va place ceea ce vedeti? Poate ar trebui sa lucrati putin la partea aceasta de acceptare a propriei dumneavoastra persoane, daca considerati ca acolo este problema. Doar asa o sa puteti iesi din casa cu fruntea sus si sa lasati pe toata lumea sa vada acei ochi minunati, plini de fericire. Mult succes! Psih. Diana Nagy.

Silvia Maria 11:38pm Jan 13
Daca tu nu te iubesti cum vrei sa o faca altii ? invata sa te iubesti si sa te accepti asa cum esti , nu da satisfactie celor care incearca sa te defaimeze , capul sus si ai mai multa incredere in tine !

Camelia Mihai 4:39am Jan 14
Domnii psihologi au explicat f bine ca trebuie sa faci ceva pt a te simti bine in pielea ta si a avea o imagine realista despre tine.Eu as vrea sa adaug ca ,a avea ochii mari este un atu,o calitate pentru care multe femei investesc bani grei ca s-o aiba(rimel,tus,gene false,etc.).
Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19362 raspunsuri primite pentru 4122 intrebari
Vezi toate intrebarile