consiliere psihologica gratuita

Login

Cursuri de psihologie | NLP | Consiliere | Dezvoltare personală

Cursuri gratuite

Cursuri de balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Am o relatie fericita de cativa ani, dar am aflat ca o persoana ii trimite mesaje anonime prietenului meu, mentionand faptul ca am ochii prea mari. Nu am considerat vreodata ca ar fi acesta un defect fizic, desi, intr-adevar, sunt peste medie.

Terapeuti RO 9:28am Jan 13
Mesaj:
Buna ziua! Am o relație fericita de cativa ani dar, desi am aflat recent ca o persoana ii trimite mesaje anonime pe diferite rețele sociale prietenului meu, de pe mai multe conturi explicându-i cum i se pare ca suntem de prea mult timp impreuna si mentionand faptul ca am ochii prea mari. Nu am considerat vreodata ca ar fi acesta un defect fizic, intr-adevar sunt peste medie. Acum, insa, am inceput sa ma indoiesc de aspectul meu fizic dar si de prietenul meu căci nu a vrut sa imi spună de existenta acestor mesaje pana nu am vazut singura un comentariu. Inteleg ca nu a vrut sa ma raneasca, dar aceasta m-a facut si mai sensibilă acum. Imi vine sa nu mai ies din casa, sa nu ma mai vada nimeni…

Ioana Despina Camino 10:37am Jan 13
De ce?pt ca o proasta,geloasa vrea sa il manipuleze?el nu te-a vazut?cred ca vede si el si te place asa oricum

Terapeuti RO 10:44am Jan 13
Ioana Despina Camino, va rugam sa lasati in primul rand persoanele specializate sa raspunda sau macar sa evitati folosirea unor etichetari de tipul: "o proasta".

Ioana Despina Camino 12:46pm Jan 14
Imi cer scuze, m-am lasat dusa de val…In termeni academici spus, respectiva fata este o persoana neavizata sa isi dea cu parerea in privinta ochilor tai, ca sa nu mai vorbim de faptul ca suntem cu totii diferiti si avem trasaturi diferite. Uite cateva pagini sintr-o carte citita de mine recent (scrisa de Steven Scott)- despre critica, cum sa o resimti si cum sa raspunzi la ea.

Ioana Despina Camino 12:52pm Jan 14
Te rog citeste, te vei regasi in cateva situatii. Succes si capul sus!


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19371 raspunsuri primite pentru 4124 intrebari | Vezi toate intrebarile
implant dentar fast and fixed