Login

Cursuri de balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Cursuri gratuite

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimatAm o familie frumoasa, dar ma atrag fetele care arata bine, indiferent de varsta. Cred ca am ramas cu niste sechele din copilarie, neavand o familie normala.

Terapeuti RO 10:45am Jan 16
Mesaj:
ce pot sa va spun momentan am o familie frumoasa. Dar nu stiu ma trag Asa in mod deosebit fetele care arata bine indiferent de varsta. Cred ca am ramas cu niste sechele din copilarie neavand O familie normala mama este bolnava tata vitreg care bea mult si o batea. Neavand parte de o educatie normala. Fiindumi mereu rusine cu familia mea. Mam mutat apoi de mic la bunica. De mic unde a avut grija de mine de MIc. Tataia si fetele erau bolnave de o boala genetica grava de natura psihologica. Coree cronica ceva de genu. Asta ma afectat intro oarecare masura. Facanduma sa fiu mai rusinos. Si sa ma feresc de arogantele celor din jur. Neavand parte de o femeie pana la varsta de 27 de ani. Imi era rusine sa aduc o fata a acasa din cauza situatie familiare de acasa. Asta poate a fost O greseala din partea mea. Ma gandesc mereu la asta. Acum am o sotie si un copil. Dar ma simt atras de alte fete poate prea atras. Cum credeti ca pot scapa sau ce trebuie sa fac sa ma potolesc. Sa reuse
sc sa stau cu familia mea. Si sa nu mai am aceste porniri sunt niste pastile ceva. Va rog sa imi spuneti vreau sa ma schimb si sa ma port normal cu familia mea. O iubesc mult.

Botezat-Antonescu Radu Andrei 11:23am Jan 16
nu exista pastile… iar ce simti este normal: ca barbat esti atras de femei, punct. Pare sa fie mai mult o dilema morala decat defect psihic! Vorbeste cu sotia… poate viata intima sufera in acest moment si are nevoie o reinprospatare. Succes!

Emanuel Prichici 7:47pm Jan 20
este absolut normal ca un barbat heterosexual sa vrea sa se imperecheze cu cat mai multe femei. daca vreti sa va pastrati familia intacta va recomand sa va stapaniti. incercati sa va potoliti poftele cu sotia sau singur. pastilele la care va referiti exista dar sunt foarte periculoase si ilegale. este vorba despre castrarea chimica, dar mai exista inca un remediu mult mai la indemana: ceai de tei sau/si mult sport. :)
Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19362 raspunsuri primite pentru 4122 intrebari
Vezi toate intrebarile


implant dentar fast and fixed