consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Am o familie frumoasa, dar ma atrag fetele care arata bine, indiferent de varsta.

Terapeuti RO 10:45am Jan 16
Mesaj:
ce pot sa va spun momentan am o familie frumoasa. Dar nu stiu ma trag Asa in mod deosebit fetele care arata bine indiferent de varsta. Cred ca am ramas cu niste sechele din copilarie neavand O familie normala mama este bolnava tata vitreg care bea mult si o batea. Neavand parte de o educatie normala. Fiindumi mereu rusine cu familia mea. Mam mutat apoi de mic la bunica. De mic unde a avut grija de mine de MIc. Tataia si fetele erau bolnave de o boala genetica grava de natura psihologica. Coree cronica ceva de genu. Asta ma afectat intro oarecare masura. Facanduma sa fiu mai rusinos. Si sa ma feresc de arogantele celor din jur. Neavand parte de o femeie pana la varsta de 27 de ani. Imi era rusine sa aduc o fata a acasa din cauza situatie familiare de acasa. Asta poate a fost O greseala din partea mea. Ma gandesc mereu la asta. Acum am o sotie si un copil. Dar ma simt atras de alte fete poate prea atras. Cum credeti ca pot scapa sau ce trebuie sa fac sa ma potolesc. Sa reuse
sc sa stau cu familia mea. Si sa nu mai am aceste porniri sunt niste pastile ceva. Va rog sa imi spuneti vreau sa ma schimb si sa ma port normal cu familia mea. O iubesc mult.


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19371 raspunsuri primite pentru 4124 intrebari | Vezi toate intrebarile
implant dentar fast and fixed