consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Am o relatie cu un baiat care la inceput era foarte atent, iar acum este distant. Recent, mi-a cerut o pauza (deja dureaza de o luna) sub pretextul ca ar avea probleme in familie. Oare ar trebui sa continui sa ii ofer timp sau totul a fost doar o scuza pentru a ma indeparta?

Terapeuti.ro 7:36am Mar 21
Mesaj anonim de pe www.terapeuti.ro:

Buna! Am o relatie de scurt timp(4 luni) cu un baiat care desi la inceput era foarte atent, acum este distant si nici macar nu mai propune sa ne vedem. Recent, mi-a cerut o pauza(deja dureaza de o luna) sub pretextul ca ar avea probleme in familie, insa ce mi s-a parut ciudat e faptul ca dinainte de aceasta comportamentul lui a fost schimbat, nu ma mai alinta,nu era dispus la niciun fel de consens si nu imi mai transmitea nimic. Oare ar trebui sa continui sa ii ofer timp sau totul a fost doar o scuza pentru a ma indeparta?


Clau Anki 7:49am Mar 21
Mai degraba ar fi recomandat sa fii pregatita sa-i oferi libertate deplina, decat timp; timpul ofera-ti-l tie; se numeste "viata". Ia-ti si tu libertate si experimenteaza alte relatii. Succes!


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile