Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Sunt casatorita de 5 ani, avem o fetita de 6 ani, iar sotul meu mi-a zis ca nu ma mai iubeste si ca vrea sa nu mai fim impreuna, pentru ca sunt prea rea cicalitoare si ii pun prea multe restrictii…

Terapeuti.ro 8:08am May 1
Mesaj anonim, prin www.terapeuti.ro:

buna am 25 de ani si sunt casatorita de 5 ani avem o fetita de 6 ani acum 3 luni in urma sotul meu mia zis ca nu ma mai iubeste si vrea sa nu mai fim impreuna il intreb motivul iar el imi spune caci eu sunt prea rea cicalitoare ii pun prea multe restrictii ….eu doar ii zic ca trebuie de economisit banii din bugetul familie ,sa nu mai fumeze….pe altcineva nu cred ca are deoarece in permanenta vine la timp acasa nustiu ce se intimpla cu el imi zice ca nu mai vrea sa fim impreuna ….spunetimi va rog cum sa procedez….va multumesc


Botezat-Antonescu Radu Andrei 9:21am May 1
inainte sa luati o decizie, propune-i sotului sa mergeti sa discutati cu un consilier de cuplu pt a pune cartile pe masa si a incerca mai intai sa gasiti o solutie la problema voastra de comunicare. Succes!

Doina Zamfirescu 8:27am May 4
Discutati cu sotul dvs.despre relatie: ce anume va deranjeaza, cum ati vrea sa fie si care ar fi variantele potrivite pentru ca amandoi sa fiti multumiti. Si ascultati cu atentie (fara resentimente, daca se poate) ce spune celalalt (sau puteti apela la terapie de cuplu). Daca dincolo de probleme se dovedeste ca mai exista afectiune, atunci puteti rezolva situatia.


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19313 raspunsuri primite pentru 4121 intrebari | Vezi toate intrebarile
consiliere psihologica gratuita