Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Dupa nastere, din cauza stresului, am slabit foarte mult si uneori am impresia ca sotul meu ma respinge din cauza ca nu am sanii mari. Nu vrea sa mergem la terapie deoarece considera ca nu are nicio problema.

Terapeuti.ro 8:48am May 5
Mesaj anonim, prin www.terapeuti.ro:

Buna,sunt casatorita de aproape 8 ani si impreuna cu sotul meu de 11 ani.am trecut Peste f Multe imreuna, de 2 ori am pornit de la zero. L am iubit enorm de Mult , Avem si un copil impreuna in varsta de 7 ani. Dupa nastere si din cauza stresului am slabit f Mult si uneori am impresia ca nu ma respinge din cauza ca nu am sanii mari, etc. El ma respinge Mult cauta Motive sa ma respinga. DIN toate puncte de vedere ne itelegem dar din punct de vedere Sexual nu stiu cum sa procedez. Nu vrea sa mergem la terapie pt ca El considera ca nu Are nici o Problema. Zice ca eu l am stresat ca eram complexata. Nu cred ca ma inseala este acasa cu Mine tot timpul.nu stiu cum sa ma apropii de el de Teama sa nu fiu respinsa din nou. Uneori am vrea sa trec peste dar parca imi este frica si devin nervoasa si agitata.nu vreau sa divort eh dar vreau sa ma Simt si eu iubita.eu am 33 de ani si El 41.


Botezat-Antonescu Radu Andrei 9:15am May 5
ma gandesc ca puteti incerca sa mergeti dvs. sa discutati cu un sexolog, singura. Va poate invata ‘mici lucruri’ pt a revitaliza relatia cu sotul. Succes!

Doina Zamfirescu 9:35am May 5
Este posibil ca nemultumirile dvs. in privinta aspectului sa influenteze viata sexuala. In timpul sarcinii si dupa nastere corpul unei femei trece prin anumite modificari. Apoi primele luni dupa nastere pot fi dificile si obositoare. Toate acestea influenteaza atat corpul cat si starea femeii. Insa si partenerul de viata resimte de cele mai multe ori efectele acestor schimbari. Ceea ce conduce in unele cazuri la discutii si nemultumiri. Incercati sa va placeti asa cum sunteti si sa va apropiati de sotul dvs. Poate o discutie cu un terapeut sa va ajute sa intelegeti care sunt motivele pentru care ati fost/sunteti complexata.


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19313 raspunsuri primite pentru 4121 intrebari | Vezi toate intrebarile
consiliere psihologica gratuita