consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Sunt de 3 ani cu sotul meu si mereu ma framantat un lucru: “Ma insala”? E foarte grijuliu cu mine, sa nu banuiesc ceva… Mi-am rugat o prietena sa ii faca avansuri si a sunat-o, inca nu s-au vazut… urmeaza…

Terapeuti.ro 7:23am Apr 6
Mesaj anonim de pe www.terapeuti.ro:

Sunt de 3 ani cu sotul meu si mereu ma framantat un lucru, ,,ma inseala"?pleca seara tarziu si spune ca se duce la un ciubuc sa monteze un geam,o usa,o iala,intarzie mereu lafel ca timp,atat cat sa se poata vedea cu cineva,e foarte grijuliu cu mine,sa nu banuiesc ceva,cand sun nu raspunde decat dupa 10 minute ma suna el,mi-am rugat o prietena sa ai faca avansuri si a acceptat a sunat-o,inca nu sau vazut ,urmeaza…cand il prind cu minciuna e foarte agitat si vorbeste urat…simr ca minteamea o ia razna,ce pot sa fac ?


Mihaela Comisel 7:49am Apr 6
Problema voastra poate sa fie mai profunda. Ai incercat sa vorbesti cu el si sa-i spui ce te framanta inainte sa ai un comportament de verificare? Daca se duce la un "ciubuc" se vede asta in veniturile familiei sau sunt doar banii lui? Ai vrea ca presupunerile tale sa se adevereasca? Fa ceva, nu astepta! Ce activitati faceti impreuna, cat timp (de calitate!) petreceti impreuna, cum stati cu comunicarea, cum este intimitatea dintre voi, va faceti intelesi sau unul vorbeste si celalt intelege ce vrea? Ce planuri prezente si viitoare aveti pentru casnicia voastra? Incearca sa vorbesti cu el si sa-i spui framantarile tale fara sa il ataci si dezvoltati amandoi o strategie de evolutie a cuplului vostru. Daca nu este receptiv si are un comportament de evitare, poate ca ar trebui sa faceti consiliere de cuplu.

Psihologul Va Raspunde 2:06pm Apr 6
Nimic. Daca el e nesincer, tu poti alege sa te prefaci ca nu vezi nimic, sau sa iei masuri.

Soare Fericire 8:09am Apr 7
Parerea mea este ca nu este corect cum ati procedat, mai ales ca ati implicat si alta persoana . Aveti incredere in Dvs, acordati-va mai mult timp pentru Dvs. , apoi cand va revine increderea in sine, abordati aceasta tema de discutie cu sotul asa cum va sfatuieste si mai sus sotulhttps://www.youtube.com/watch?v=1bq12ZuIcV4

Ionut Lupusoru 4:16pm Apr 7
multi "mosnegi" de pe la tara spun ca secretul unei casnicii cu adevarat fericite este ca sotul sa aiba si o amanta; si citisem odata undeva ca monogamia la oameni nu-i ceva natural ci o "inventie" a societatii civilizate :) Dand gluma la o parte, cred ca au existat cupluri fericite in care sotul a mai avut si cate o aventura pe alaturi, multi barbati (daca nu toti) facand diferenta intre atractia fizica si dragoste. Inainte sa am o prietena eram convins ca nu voi putea fi vreodata fidel unei singure persoane. Si intr-adevar, impulsul era sa dau curs oricarei aventuri, si singurul lucru care m-a oprit a fost ca n-am vrut ca ea sa sufere. "Sufeream" eu stand in banca mea (intre ghilimele dupa cum se vede; stii, ca atunci cand iti doresti ceva si nu poti avea) dar stiind ca o fac de dragul ei, era ok. (nu ca as fi fost eu mare macho, dar ca idee, ca nu mi-am propus niciodata sa fiu fidel, insa am decis sa fiu de dragul ei, chiar daca eu simteam dorinta pt altceva). Ideea e, ca orice aventura mi-as fi dorit eu sa am, nu as fi iubit-o mai putin pe ea si nu as fi lipsit-o vreodata de dragostea si atentia mea totala. (btw, n-am inselat niciodata cand am fost cu cineva, m-am conformat exemplar normei sociale, am spus ce-am spus doar pt a arata cum inteleg eu situatia dnei in cauza :) ).


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19371 raspunsuri primite pentru 4124 intrebari | Vezi toate intrebarile
implant dentar fast and fixed