consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sunt mama a doua fetite, ambele fara tata trecut in certificatul de nastere, avand tati diferiti. Prima data am ramas insarcinata si tatal nu a vrut sa isi asume responsabilitatea, a doua oara am intalnit un barbat ce parea ca vrea o familie, dar care acum nu vrea sa o recunoască, iar pe fiica mea cea mare nici nu vrea sa o vada.

Mesaj anonim, prin secțiunea Psiholog online 
Răspunsuri prin intermediul grupului Întreabă un psiholog sau psihoterapeut online
Sunt o femeie de 37 de ani,momentan sunt in perioada de crestere copil.Sunt mama a doua fetite,una de 7ani si jumatate si cea mica de 5 luni. Ambele fara tata trecut in certificatul de naștere, avand tati deferiti.Practic am trait aceasi trauma de doua ori. Prima data am ramas insarcinata si tatal nu a vrut sa isi asume responsabilitatea(nu a vrut si nu stie nimic de ea),a doua oara am întâlnit un barbat ce parea ca vrea o familie in adevăratul sens al cuvântului,dorind si un copil . Asa a venit pe lume cea de a doua fiica cea de 5 luni. Nu ne-am căsătorit deoarece eu am un apartament de la primarie prin programul ANL ,iar prin căsătorie el avand casă si firmă pierdeam apartamentul.Insa cand sa vina sa o recunoască m-am trezit ca nu mai raspunde la telefon si nici nu a dat vreun semn. După ce am ajuns acasă la scurt timp a venit sa vada fata comportanduse ca si cum nimic nu s-a intamplat. Am vrut sa prindă drag de fata si sa incerc sa nu ramana si ea fără tată ca cea mare. Insa el nici ca vrea sa o recunoască,ba mai rău pe fiica mea cea mare nici nu vrea sa o vadă.Nu stiu cum sa iau decizia cea mai buna,dar asa nu mai pot continua.Cea mare simte cand vine el diferența si suferă enorm, desi am isistat sa nu faca diferențe.
 • Marilena Popa
  Marilena Popa Este responsabilitatea dumneavoastră ca mama sa va îngrijiți ca tatii copiilor dumneavoastră sa se isi asume propriii copii. Firesc ar fi daca nu ii recunosc de buna voie sa deschideti actiuni in instanță. Dreptul de a fi recunoscuti de tatii lor si a primi pensie de întreținere sunt drepturi ale copiilor, iar datoria dumneavoastră ca mama este sa le apărați. In ceea ce il priveste pe actualul partener, dati foarte putine informații despre dinamica familiei dumneavoastră ca sa va pot da un sfat concret, insa cu siguranță aceasta situatie isi va pune amprenta asupra copiilor dumneavoastră. Va recomand sa apelati cat mai repede la o psihoterapie. Numai bine!
  • `
 • Botezat-Antonescu Radu
  Botezat-Antonescu Radu si eu va incurajez sa actionati in instanta. Daca tatii sunt iresponsabili nu este vina copiilor si acestia trebuiesc protejati!
 • Ghimis Simona Bianca
  Ghimis Simona Bianca Domna draga se fac teste ADN, iar in urma lor, tatii sunt obligati prin lege sa isi recunoasca, îngrijească copiii. Se numește abandon si pe undeva sigur este pedepsit legal. Refuz sa cred ca acești ” donatori de sperma” nu sunt trasi la raspundere prin nicio lege. Poate gasiti un avocat sa va ajute sau o fundatie ceva. Este inuman ce vi se intampla.
 • Monica Enescu
  Monica Enescu Dincolo de acțiunea in instanță, mă intreb dacă mai aveți nevoie de un asemenea bărbat în viața dvs. Copiii au nevoie de sprijin financiar, dar un tată nu înseamnă doar să îți recunoști copilul in acte, iar eu inteleg din mesajul dvs că va doriți de fapt un adevarat tată pentru fetele dvs, ceea ce niciunul din acești bărbați nu par a fi.


Lasa un comentariu

Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19371 raspunsuri primite pentru 4124 intrebari | Vezi toate intrebarile
implant dentar fast and fixed