consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Nu am avut o copilarie ca toti copiii. Tatal meu se enerva foarte tare si ne spunea cuvinte murdare zi de zi. Totul s-a terminat dupa ce a decedat.

Mesaj anonim de pe terapeuti.ro/sfatul-terapeutului/:

buna ziua, am avut o copilarie nu ca la toti copii tatal meu servea foarte tare si ne maltrata cu cuvinte murdare zi de zi atit pe mama cit si pe sora mai mica dar am crescut si totul sa terminat dupa ce a decedat si acum nu mai este printre noi, am absolvit universitatea mam angajat la serviciu dar noroc in relatii nu prea am avut, la o virsta am ajuns la concluzia ca doresc sa am un copil si eram gata sa ma casatoresc cu primul care il intilnesc la care mama mia spus sa nu fac pristia cea mai mare pe care am so regret toata viata, dar in tot acest timp am avut o dragoste ascunsa undeva acolo in adincul sufletului si ne vedeam doar cind el putea, dupa care el sa casatorit si ma durut foarte tare, dar nu am incetatt sa nu ma gindesc la dinsul, intro zi neam vazut dupa care am ramas insarcinata si am nascut un fiu de la dinsul pe care lam scris pe numele meu si tot al meu iam dat, au trecut ani am crezut ca se va interesa de macar de soarta copilului dar nu a facuto niciodata, peste citva timp am intilnit un suflet pereche dupa care neam unit destinele si mai an un fecior de 5 de doar 5 luni,dar totusi nu cred in dragostea lui fiindca sau inceput minciunile la care el imi spune ca el numai pe mine ma are, dar mie imi vine greu sa cred fiindca am gasit in telefon la dinsul cum se scria cu mai multe fete, dar acum din vorba in vorba sau poate din gluma a spus ca se satura de mine sa ma sune si sa vorbim ca si asa ma vede zi de zi si vorbim, dar el lucreaza o zi si o noapte la care poate sa ma sune doar o data sau de doua ori pe zi vine acasa si se pune cu nasul in telefon si sta pe net si cu asta noi vorbim zilnic dupa spusele lui, dar cu altele poate sa vorbeasca si ore in sir si nul oboseste deloc faptul ista, da sunt deacord ca fitele sunt mult mai interesante si nu au obligatii nu au copii care trebuiesc ingrijiti si educati, oare chiar sunt atit de rea, da sunt o fire naiva am caracter moale nu sunt intratit de puternica cum sunt altii, de ce oamenii care sunt mai slabi sunt tot timpul calcati in picoare.

Imi pare rau pentru situatia in care va aflati acum. Da, relatia proasta cu tatal dvs. sta la baza neincrederii si modului defectuos in care vedeti si alegeti barbatii. Din pacate, nici mama dvs. nu e chiar in masura sa va dea sfaturi privind relatiile: ea este cea care a facut o alegere atat de proasta si cumva v-a influentat viata intr-un mod negativ. Va pot recomanda, daca aveti puterea necesara sa incepeti un proces terapeutic, in cadrul caruia sa va regasiti. Va stau la dispozitie, daca aveti nevoie: www.facebook.com/PsihologCristinaAnghel/
 1
Oamenii mai slabi sunt tot timpul calcati in picioare pentru ca ei permit sa fie calcati in picioare. Iubirea incepe de la propria persoana, de la a spune: de azi aleg sa nu mai permit un astfel de comportament. Aleg sa ma pretuiesc pe mine si sa pastrez langa mine oameni care ma pretuiesc
 3
Conteaza foarte mult independenta financiara pentru o femeie. Este un mare dezavantaj lipsa unei case / proprietati private.


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile