consiliere psihologica gratuita

Login

Cursuri de psihologie | NLP | Consiliere | Dezvoltare personală

Cursuri gratuite

Cursuri de balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Dental Premier

implant dentarProbleme cu dantura? Implantul dentar este o piesa de titan, zirconiu sau alte materiale biocompatibile, care tine loc de radacina a dintelui, fiind cea mai buna metoda de a inlocui un dinte pierdut pentru obtinerea unui zambet perfect!

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Am 22 de ani si acum 1 an am avut primul atac de panică. De atunci ma tot bântuie gândurile că as putea muri în orice moment, dar nu am niciun motiv pentru aceasta frică.

Mesaj anonim de pe terapeuti.ro/sfatul-terapeutului/:

Bună am 22 de ani si acum 1 an de zile am avut primul atac de panică si pot spune că a fost îngrozitor..si de atunci ma tot bântuie gândurile că as putea muri în orice moment..dar nu am niciun motiv pentru aceasta frică..pur si simplu nu îmi mai pot continua viata ca înainte..mereu sunt agitat sunt obosit oricât as dormi inima începe să bată nebunește fără niciun motiv..tot ma bântuie gândul că as suferi de o boală anume si numai la asta ma gândesc..as dori câteva sfaturi daca se poate..Mulțumesc.

Buna ziua. Atacurile de panica au radacini adanci si intr-adevar sunt greu de stapanit, tfairile fiind terifiante. Va recomand sa discutati cu un psihoterapeut. Va doresc sanatate!
Inteleg ca si in prezent mai aveti atacuri de panica? Recomandarea mea ar fi sa faceti un control psihiatric si in paralel, sa incepeti o psihoterapie pentru a elimina cauzele acestor stari. Curaj!
Ce s-a schimbat acum un an?


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19371 raspunsuri primite pentru 4124 intrebari | Vezi toate intrebarile
implant dentar fast and fixed