Login

Cursuri de balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Cursuri gratuite

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimatAm 22 de ani si acum 1 an am avut primul atac de panică. De atunci ma tot bântuie gândurile că as putea muri în orice moment, dar nu am niciun motiv pentru aceasta frică.

Mesaj anonim de pe terapeuti.ro/sfatul-terapeutului/:

Bună am 22 de ani si acum 1 an de zile am avut primul atac de panică si pot spune că a fost îngrozitor..si de atunci ma tot bântuie gândurile că as putea muri în orice moment..dar nu am niciun motiv pentru aceasta frică..pur si simplu nu îmi mai pot continua viata ca înainte..mereu sunt agitat sunt obosit oricât as dormi inima începe să bată nebunește fără niciun motiv..tot ma bântuie gândul că as suferi de o boală anume si numai la asta ma gândesc..as dori câteva sfaturi daca se poate..Mulțumesc.

Buna ziua. Atacurile de panica au radacini adanci si intr-adevar sunt greu de stapanit, tfairile fiind terifiante. Va recomand sa discutati cu un psihoterapeut. Va doresc sanatate!
Inteleg ca si in prezent mai aveti atacuri de panica? Recomandarea mea ar fi sa faceti un control psihiatric si in paralel, sa incepeti o psihoterapie pentru a elimina cauzele acestor stari. Curaj!
Ce s-a schimbat acum un an?


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19362 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile

implant dentar fast and fixed