consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Am 17 ani si joc la jocuri de noroc de aproape 6 ani. Nu ma pot lasa de ele, sunt dependent, am vandut aproape tot din casa si acum nu mai am nicio solutie. In plus, am luat 25 de milioane de la un camatar si maine trebuie sa ii dau bani… am ajuns la marginea prapastiei si imi fulgera un gand prin cap sa imi iau viata…

Mesaj anonim de pe www.terapeuti.ro

buna seara ma numesc Robert am 17 ani jumatate…nici nu stiu cum sa va spun asa ca va spun direct joc la jocuri de noroc de vro 5 6 ani si nu ma pot lasa de ele sunt dependent am vandut aproape tot din casa si acuma nu mai am nici o solutie ce sa fac am luat 25 de milioane de la un camatar si maine trebuie sa ii dau bani…am ajuns la marginea prapastiei nustiu ce sa fac imi fulgera un gand prin cap sa imi iau viata va rog frumos daca sunteti online imi puteti acorda 10 min sa vorbim poate pot sa scap si eu sau poate aveti vro solutie sa ma ajutati va rog eu mult…va multumesc!

Te
sfătuiesc să vorbeşti cu mama sau cu tatăl tău şi să-i povesteşti prin ce treci,iar
dacă simţi că nu te-ar înţelege,discuta cu psihologul şcolii. Există
metode de a te elibera de dependentă
 1
Muta te din oras, poate la bunici….iti cauti un loc de munca si totul se poate repara.
 1
Toti in viata gresim. Esti un tanar puternic – pentru ca ai avut curajul sa recunosti – si vrei sa rezolvi. ASUMA-TI ce s-a imtamplat – si fii convins ca orice se poate repara…cu puterea din tine. Ia-ti responsabilitatea sa treci prin asta si sa o rezolvi si vei deveni un barbat puternic de toata increderea ca vei rezolva in viata orice apare… asa e viata – capul sus si rezolva.Spune parintilor tai exact asa cum ne-ai spus si noua.. ca vrei sa rezolvi …sa te imprumute, iar daca nu au .. sa caute la alti adulti din jurul vostru … cu promisiunea ta ferma ca in vara te vei angaja si vei plati… nazbatia. Cand vei munci, iti va ocupa timpul si vei vedea ce greu se fac banii…poate nu te va mai atrage sa ii pierzi asa usor… si chiar poti sa-ti propui teluri, dorinte mai marete pentru care sa castigi bani – sa le realizezi … si atunci vei avea motivatie…. daca nici asa nu scapi de tentatia dependentei cauta in vara dupa ce ai terminat cu datoria… nu e mare lucru… tu poti sa castigi mai mult…. cauta terapii – exista – care sa te ajute sa nu te mai intereseze. Dupa aceata experienta iti vei proba tu -tie ca poti rezolva orice – esti barbat … chiar poti … succes… ai venit sa demonstrezi cine esti – moartea ce-ti ofera – autodesconsiderare?
 3
Exista oameni care fac nazbatii mai mari de atat – si cu responsabilitate… nimeni nu zice ca e usor… DAR LE DEPASESC
 1
Baiatule dute la politie, spune adevarul si poate ai o sansa. Nu prea ai loc de intors cu camatarii. Spune adevarul familiei pote te ajuta cu bani. Depune o cerere scrisa de protectie la politie, musai scrisa ca sa fie implicati incaz de ceva. Sfatul psihologilor trebuia sa-l ceri inainte de a ajunge pe mana interlopilor.


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile