consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Am devenit dependent de pariuri sportive (la case sau online). Pierd foarte multi bani. Joc fara sa vreau, nu ma pot abtine. Dupa ce incep sa pierd maresc miza, ca sa recuperez, si asfel pierd si mai mult.

Terapeuti.ro 8:30am Feb 29
Mesaj anonim de pe www.terapeuti.ro:

Buna ziua! Am devenit dependent de pariuri sportive (la case sau online).Pierd foarte multi bani si ma imprumut la prieteni ca sa joc. Sunt convins ca nu pot niciodata sa ies in profit ……..nu imi place adrenalina….doar ca joc fara sa vreau, pe scurt nu ma pot abtine. Dupa ce incep sa pierd maresc miza sa recuperez si asfel pierd si mai mult. Ce ar trebui sa fac………..am avut o pauza de 3 luni fara sa intru in vreo agentie…dar dupa am inceput iar. Cum as putea sa opresc acest lucru definitiv?


Botezat-Antonescu Radu 8:41am Feb 29
se trateaza cu ajutorul psihoterapiei. Cautati un psihoterapeut specializat pe adictii. Se poate, succes!

Lia Oltean 9:10am Feb 29
Subscriu recomandării colegului. Apelați la sprijin specializat pentru a învăța să controlați comportamentul și sa îl înlocuiți.

Cristina Anghel 9:16am Feb 29
Alternativele ar fi: psihoterapia, exerciţiul fizic, meditaţia, strategiile de relaxare senzorială, practicarea exerciţiilor simple de repiraţie, etc. Chiar dacă cineva renunţă la jucat, sentimentele de durere şi nesiguranţă care l-au determinat odată să joace, vor fi prezente în continuare. Astfel, este important ca oamenii să înveţe mecanisme de coping pentru a face faţă situaţiilor stresante şi conflictelor zilnice care îl determinau odată să joace. Subscriu recomandarilor colegilor, de a urma terapie pentru a reusi sa opriti acest obicei daunator. Succes, se poate! (mai multe informatii despre dependenta de jocuri gasiti aici: https://psihoworkshop.wordpress.com/2015/09/21/dependenta-de-jocuri-de-noroc/)

Doina Zamfirescu 9:59am Feb 29
Apelati la un terapeut specializat pe adictii.

Tudor Georgescu 11:09am Feb 29
Cred ca un prim pas ar fi sa renuntati la ideea unui castig usor? Creati-va o sursa de venit si bazati-va doar pe aceasta. E cam greu sa renuntati la pariuri daca va incanta ideea de a castiga bani brusc si fara efort.

Clau Anki 11:46am Feb 29
Cum poti opri? Ai inceput deja. Primul pas este sa constientizezi ca ai o problema. Al doilea pas e sa ceri ajutor. Al treilea pas este sa te implici activ in echipa pe care o formezi cu specialistul. Apoi urmeaza altii, dificili, care cer timp si implicare, efort de vointa, recaderi, reveniri, etc. Cu alte cuvinte, este vorba despre o lupta cu un adversar redutabil: TU. Nimeni nu te poate invinge decat tu insuti. de aceea este atat de grea aceasta lupta, din pacate. Dar gandeste-te ca e extrem de greu, nu imposibil. Succes!

Elena Savu 2:31pm Feb 29
Cautand rezolvare vei gasi solutii.Dintre ele vei alege pe cea care ti se potriveste cel mai bine.Alaturi de un specialist vei afla ce simti, cum gandesti si cum actionezi acum si cand scopul tau va fi sa iti obti starea de bine personal fara a face pariuri sportive .Curaj!

Lidia-Maria Cismanescu 7:02pm Feb 29
Orice adictie are la baza satisfacerea unor nevoi mai mult sau mai putin constiente. Primul pas spre schimbare l-ati facut! Constientizarea acelor nevoi si satisfacerea lor prin comportamente adaptative constituie un alt pas important. Un specialist va poate ghida in acest proces precum va poate ajuta si cu rezolvarea altor probleme implicate. Succes!


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile