consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Am 25 de ani, iar tatal meu a decedat cand eu aveam 7 ani si dupa moartea lui au ramas datorii mari. Pe la 18 ani am inceput cu “pacanelele”, mi-am pierdut o iubita, imi mila de mama si de bunica, pentru ca sufera impreuna cu mine, desi ar trebuie sa ne bucuram impreuna…

Terapeuti.ro 6:32am May 27
Mesaj anonim de pe www.terapeuti.ro:Buna! Sunt din Satu Mare,recent am implinit varsta de 25 ani, sunt singur.locuiesc cu mama si bunica mea.tatal meu a decedat csnf eu aveam doar 7 ani.dupa moartea lui au rAmas datorii mari pe care a invercat sa scape.din pacate aici au intrvenit tot felul de camatari,fraude,falsuri…am si acm frustrari din aceasta cauza…dar am scapat ducem o viata modesta de familie..pentru mine mama bunica sunt lumina ochiilor mei..doar ca pe la 18 ani aminceput cu “pacanelele” mi-am pierdut o iubitaa intre timp replica ei a fost ca m-a inselat…eu analizand cu siguranta si eu am mare parte de vina…de atunci an tot avut perioade cand pierdeam bani.doar atunci cand eran frustrat atunci pierdeam mai multi..sunt satul de certurile in familie,pt ca imi mila de ei…pt ca si ei sufara impreuna cu mine desi ar trebuie sa ne bucuram impreuna…am nevoie de ceva sa pot sa imi inbunatesc determinare si motivatia…ambitie am doar cateodat ma lasa si ea…sper ca ma puteti intelege.va multumesc

Botezat-Antonescu Radu 6:34am May 27
te-ar ajuta un proces de dezvoltare personala/psihoterapie impreuna cu un psihoterapeut. Ce spui tu ca ai nevoie necesita timp dar este foarte posibil de obtinut. Succes!

Sanda Maria Varga 7:44am May 27
Incredere in tine si sa te iubesti din nou asta ar fi un prim pas

Psiholog Daniel Mois 8:59am May 27
Dependenta de pacanele e un indiciu ca exista probleme serioase. Iar acestea necesita investigatii, si resetarea sistemului tau de valori. Fara eliminarea frustrarilor existente, le raman active.


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile