implant dentar fast and fixed

Login

Cursuri de balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Cursuri gratuite

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimatAm 16 ani si o problema ciudata: imi doresc ca parintii mei sa divorteze. Tatal meu consuma bauturi alcoolice ne spune lucruri urate si are un comportament violent.

Mesaj anonim de pe www.terapeuti.ro:
Bună ziua ! Am 16 ani si am o problema ciudata. Chiar daca suna absurd, imi doresc ca parintii mei sa divorțeze, iar eu, ulterior, sa ma mut alaturi de mama mea. Tatăl meu consuma băuturi alcoolice in mod regulat, mai exact in fiecare seara cand se întoarce de la serviciu. Sub influența alcoolului, si adesea chiar si treaz, ne spune lucruri urate, atat mie cat si mamei mele, sau chiar ajunge in punctul in care incepe sa ma dracuie, respectiv are un comportament violent manifestat prin trantirea urșilor, etc. In urma acestor lucruri am inceput sa ma schimb foarte mult psihic. Am mereu o stare de melancolie atunci cand sunt acasa, iar atunci cand ies afara ma simt liberă. Am inceput sa am, adesea, ganduri sinucigase. Incerc mereu sa ma gandesc la cum as putea sa scap de el, am de asemenea stări de anxietate cum ar fi plecarea din oras, la facultate. Am nevoie de sfaturi, de orice fel si sunt recunoscătoare oricărei “maini de ajutor”. Vă mulțumesc anticipat !

Botezat-Antonescu Radu Andrei

imi pare rau pt situatia in care te afli! Iti sugerez sa discuti serios cu mama ta despre aceasta optiune a divortului in cazul in care tatal tau nu recunoaste ca are o problema care necesita tratament! Daca este prea dificil pt mama ta, incearca sa va aliati cu alti membri de familie apropiati care sa va ajute. Nu are rost sa iti faci singura rau, in plus. Se poate, succes!
Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19362 raspunsuri primite pentru 4122 intrebari
Vezi toate intrebarile