implant dentar fast and fixed

Login

Cursuri de balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Cursuri gratuite

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimatSunt plecat in strainatate la studii si ma simt foarte singur, nu mi-am facut niciun prieten si nu pot dormi noaptea, simt nevoia de a vorbi cu cineva…

Terapeuti RO 10:19am Jan 15
Mesaj:
Buna ziua,
Am o problema,sunt plecat in strainatate la studii si ma simt foarte singur,sunt plecat de 5 luni si nu mi-am facut niciun prieten si nu stiu de ce,nu pot dormi noaptea,simt nevoia de a vorbi cu cineva.V-as ruga daca se poate sa imi dati cateva sfaturi.
Multumesc!

Botezat-Antonescu Radu Andrei 10:23am Jan 15
nu poti dormi pt ca esti stresat… solutia este simpla si tine numai de tine: incearca sa iti fac macar un grup de amici cu interese comune si dezvolta de acolo. Succes!

Gerard Stroe 12:16pm Jan 15
Pentru adaptarea intr-un loc nou este foarte important sa existe un suport social (amici, colegi etc). O modalitate de a va integra intr-un grup ar fi sa va ganditi ce pasiuni aveti pentru timpul liber (sport, dansuri, sah, pictura etc.) si sa va inscrieti la cursuri pentru pasiunea respectiva unde veti intalni oameni cu pasiuni comune! Succes!

Delia Craciun Cormos 4:16pm Jan 15
Multi romani plecati din tara au uneori dificultati de integrare intr-o lume noua. Va recomand cu drag consiliere psihologica. Puteti apela si la un psiholog din tara, prin skype. Eu am clienti cu care tin legatura prin skype atunci cand nu pot veni la cabinet pentru ca sunt plecati din tara sau din oras si functioneaza demersul terapeutic. Puteti sa ma contactati prin mesaj privat pentru mai multe detalii. numai bine!

Emanuel Prichici 8:28pm Jan 20
vorbeste cu tine si asculta-te. tu te vei intelege cel mai bine pe tine. poarta un dialog interior. intreaba-te ce te face fericit si raspunsul iti va veni negresit. apoi treci la actiune.
Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19362 raspunsuri primite pentru 4122 intrebari
Vezi toate intrebarile