implant dentar fast and fixed

Login

Cursuri de balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Cursuri gratuite

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimatAm observat in ultimul timp repetarea numarului 3 in viata mea. Evenimentele din viata mea se leaga in mod obsesiv de aceasta cifra.

Terapeuti RO 11:52am Jan 12
Mesaj:
Am observat in ultimul timp repetarea numarului 3 in viata mea. Evenimentele din viata mea se leaga in mod obsesiv de aceasta cifra. Am avut o relatie de 3 ani, apoi una de 3 luni. Chiar si numerele mele de telefon parca indica o asociere cu cifra 3. Ce inseamna asta? Unde pot gasi mai multe informatii?
Multumesc!!

Botezat-Antonescu Radu Andrei 2:03pm Jan 12
exceptand explicatiile ezoterice/mistice/paranormale, ma gandesc ca ati dezvoltat o idee obsesiva fata de aceasta cifra din diverse motive: posibil tulburare obsesiv-compulsiva, etc. Va sugerez un eventual consult psihiatric si psihologic/psihoterapeutic. Succes!

Mar Dum 6:41pm Jan 12
Una din explicatii ar putea fi nevoia dumneavoastra de a cunoaste pentru a va putea controla viitorul.Pana la obsesiv-compulsiv mai este cale lunga. Compulsia s-ar traduce prin nevoia de nestapanit de a actiona intr-un anumit fel, in incercarea de a alunga sau “echilibra” obsesia. Cum ar fi dupa aparita aqsocierii cifrei 3 cu ceva, sa faceti automat trei pasi inapoi, apoi sa spuneti de 50 de ori Tatal Nostru, etc… Nici nu stiu daca sa va indrum spre un psihoterapeut sau sa asteptati sa treaca de la sine, o data cu schimbarea conjuncturii de viata. Ori despre asta nu prea spuneti nimic sau ati considerat ca nu este important ?
Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19362 raspunsuri primite pentru 4122 intrebari
Vezi toate intrebarile