consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Am terminat Facultatea de Educatie Fizica si Sport si am sperat sa pot fi profesor, dar mi-am dat seama ca problema mea cu vorbirea (ma balbai) ma va afecta, asa ca am renuntat.

Terapeuti.ro 7:29am Dec 16
Mesaj anonim de pe www.terapeuti.ro:Buna ziua,incerc de mult timp sa mi gasesc drumul in viata dar de fiecare data apare un obstacol. Eu am o problema de mic, am o problema cu vorbire, ma balbai si asta ma face sa renunt de fiecare data la ce vreau sa fac . Am terminat Facultatea de Educatie Fizica si Sport si am sperat sa pot fi profesor dar mi am dat seama ca problema mea cu vorbirea ma va afecta asa ca am renuntat. Pentru mine a fost foarte greu anii de scoala, cand eram ascultat le lectii ma balbaiam si imi era foarte greu. As vrea sa fac multe in viata asta dar de fiecare data imi pun intrebarea : daca o sa fac asta iar o sa rada lumea de hadicapul meu? asa ca renunt. Acum 3 ani am plecat din Romania la munca in strainatate crezand ca o sa mi fie mai bine , dar nu a fost asa. Banii nu pot inlocui dorinta de a face ceva in viata asta, vreau sa fac ceva in viata asta , sa las ceva in urma mea, dar…:(.
Imi place mult sportul , imi plac copii, imi place sa fiu mereu activ dar nustiu cum sa fac sa pot face ceva in viata. Ma emotionez repede si ma simpt pierdut.
Cum as putea sa trec peste acest obstacol sa pot face ce mi place?
Va multumesc !

Anca Gnf 7:36am Dec 16
Va recomand sa luati legatura cu un logoped pt problema dvs si cu un psihoterapeut pt a identifica si niste instrumente cu care sa faceti fata incercarilor din viata dvs. A fi balbait nu este un handicap. Aveti toate sansele sa va recuperati. Succes!

Tiberiu See 7:38am Dec 16
Bună ziua. Această problemă vă crează disconfort și indiferent de locul în care vă angajați, problema o să tot existe. Trebuie să o rezolvați, nu să o ocoliți.
Cu stimă,
Psih. Tiberiu Seeberger

Agota Toth 3:22pm Dec 16
Cum sa treceti acest obstacol, pentru a va implinii dorinta de “face multe in viata asta”, poate sa va sustina un psihoterapeut sau life coach. Sedintele se pot sustine si pe skype.

Pascu Viorica 11:36am Dec 18
Este o problema care se poate ameliora mult si realiza in timp dorinta dumneavoastra de a lucra cu copii. Aveti intr-adevar nevoie de un psihoterapeut si de a lucra intens asupra acestui aspect, Demostene din antichitate a reusit sa invinga balbismul si sa devina un mare orator. Succes!


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile